JalkapalloJokelan Kisan jalkapallojaoksessa on 9 joukkuetta, joissa harrastaa yhteensä noin 200 pelaajaa. Toimihenkilöitä on noin 40 ja lisäksi suuri määrä vanhempia avustamassa joukkueiden pyörittämisessä. Salibandy ja jalkapallo tekevät yhteistyötä niin että saman nuoret voivat harrastaa molempia lajeja.  

Lisätietoja valmennuspäällikkö Janne Juntto, p. 040-7635 166, janne.juntto(at)jokelankisa.net  

Joukkuekohtaiset yhteyshenkilöt löytyvät joukkueiden alta kohdasta yhteystiedot.


 

Jokelan Kisaan useamman lajin yhteinen valmennuspäällikkö tukemaan monipuolista ja laadukasta harrastamista

Jokelan Kisaan useamman lajin yhteinen valmennuspäällikkö tukemaan monipuolista ja laadukasta harrastamista

Jokelan Kisan toiminta kasvaa ja kehittyy suunnitelmien mukaan. Yksi seuran strategisista kulmakivistä on varmistaa seuran monipuolinen ja laadukas harrastetarjonta jatkossakin. Osana tätä suunnitelmaa Janne Juntto aloittaa valmennuspäällikkönä (jalkapallo ja salibandy) 1.11.2016 alkaen.

Jokelassa asuva Janne on toiminut vuodesta 2014 nuorisopäällikkönä (SC Urbans) ja sitä ennen toiminnanjohtajana (Blackbirds). Jannella on pohjakoulutuksena 3-vuotinen liikunnanohjaajan perustutkinto (jossa suuntautunut valmennukseen) ja valmennuksen ammattitutkinto. Näiden lisäksi hän on käynyt lajiliittojen koulutuksia, SSBL 1-3 tason valmentajakoulutukset sekä Palloliiton D- ja C- kurssit (myöhemmin koulutusta lisää).  Valmentajakokemusta hänellä on 14 vuoden ajalta niin salibandyssä kuin jalkapallossakin useista ikäryhmistä. Vuodesta 2015 lähtien Janne on toiminut salibandyliiton 2002-syntyneiden poikien ikäluokkavalmentajana.

Mediassa on paljon nostettu esiin lasten ja nuorten harjoittelussa monilajisuus ja liian varhainen keskittyminen yhteen lajiin.  Jokelan Kisassa asia on otettu tosissaan ja valmennuspäällikön yksi keskeisimmistä tehtävistä onkin kehittää Jokelan Kisan jalkapallo- ja salibandytoimintaa tukien lasten ja nuorten monilajien harrastusta. Tarkoitus on mm. yhdistää harjoituksia niin, että molemmilla lajeilla on yhdet yhteiset treenit viikossa (mm. yleistaito, fysiikka, liikkuvuus) omien lajitreenien lisäksi. Samoin painotukset eri kausina eri lajien väleillä vaihtelevat.

Valmennuspäällikön muita keskeisempiä tehtäviä on muodostaa valmennuslinjaus niin jalkapallon kuin salibandyn puolelle ja tukea valmennusta ikäkausitoiminnassa. Samoin tehtäviin kuuluu mm. käynnistää valmentajille suunnattuja infoja sekä iltapäivätoimintaa pelaajakehityksen näkökulmasta.

Janne tulee vastaamaan valmennuspäällikön toimen ohella Jokelan Kisan jalkapallossa A-poikien, P08-09, T06-07 ja T08-09 joukkueiden valmennuksesta sekä salibandyssä P08-09 joukkueen valmennuksesta sekä on apuna useimmissa joukkueissa (mm. SB P0405, SB P0607). Lisäksi Janne vetää jalkapallokoulua.

Monilajisuuden tukemiseksi valmennuspäällikön tehtävien lisäksi kaudelle 2017 olemme uudelleen organisoineet ikäryhmät niin, että jalkapallossa ja salibandyssä ikäryhmäjako on sama. Tämä mahdollistaa samojen harrastajien harrastamisen molemmissa lajeissa (samat peliasut, yksi seuran maksu sekä harjoituskausien suunnittelu niin, että treenit eivät mene päällekkäin).

Jokelan Kisa tarjoaa kaikille Jokelan ja lähialueen asukkaille laadukasta harrastusta (jalkapallossa, salibandyssa, sulkapallossa, lentopallossa ja pöytätenniksessä sekä hiihdossa) ikään ja tasoon katsomatta.  Arvoinamme ovat tasa-arvoisuus, yhteisöllisyys, iloisuus ja avoimuus. Jokelan Kisan harrastajamäärät ovat lähes tuplaantunut viimeisen viiden vuoden aikana. Nykyisin meillä on noin 400 jalkapalloilijaa ja noin 120 salibandyn pelaajaa sekä muissa lajeissa noin 70 harrastajaa. Teemme myös yhteistyötä lähiseurojen kanssa tarjotaksemme huipulle tähtääville pelaajille mahdollisuuden pelata ja harjoitella oman seuran lisäksi isommissa seuroissa.

 

Tervetuloa harrastamaan hyvässä seurassa!

Jokelan Kisa ry, hallitus

Lisätietoja