Jokelan Kisa on perustettu vuonna 1931. Alunperin lajeina ovat olleet yleisurheilu, voimistelu ja hiihto sekä myöhemmin nyrkkeily, painonnosto ja pesäpallo (kts. Historiaa). Nykyisin seurassa on neljä aktiivista jaosta: jalkapallo, salibandy, sulkapallo ja lentopallo. Seuralla on yhteensä noin 450 jäsentä.


Jokelan Kisan tavoitteena on olla yksi alueensa merkittävimpiä lasten ja nuorten liikuttajia tarjoten matalan kynnyksen harrastus- ja kilpaurheilutoimintaa edullisesti.

Panostamme laadukkaaseen valmennukseen, aktiiviseen viestintään, vanhempien integroimiseen osaksi joukkueiden toimintaa sekä seuran ja joukkueiden vahvan talouden ylläpitoon ja kehittämiseen.

Tarjoamme yhteisöllistä ja perheet huomioonottavaa urheilutoimintaa, jossa päiväkodit ja koulut ovat olennaiset yhteistyökumppanit vanhempien ohella.

Lisätietoja seuran strategiasta löydät täältä.

Tutustu sivuihimme, katso yhteystiedot, ota yhteyttä ja lähde mukaan nauttimaan mahtavista harrastuksista! Perhefudis 2016-17 syntyneille lapsille alkaa 2.5.

Jokelan Kisa aloittaa Perhefudiksen 2016-17 syntyneille lapsille ja heidän vanhemmilleen sunnuntaina 2.5. 


Perhefudis on vanhemman ja lapsen yhteinen harrastus, joka on yhdessä oppimista ja oivaltamista, sekä vanhemman ja lapsen yhteistä liikunnasta nauttimista.

Perhefudista pidetään Jokelan tekonurmella 2.5. - 13.6. sunnuntaisin klo 13:00 - 13:40.

Ilmoittaudu mukaan ja lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

ilmoita: lapsen syntymävuosi, lapsen nimi, aikuisen nimi, aikuisen sähköpostiosoite ja puhelinnumero

Perhefudiksen hinta on 20e / perhe kevätkaudelta 2.5. -13.6. (7 kertaa).

Toiminnassamme huomioidaan voimassa olevat rajoitukset ja määräykset. 

Jokelan Kisa ei hanki vakuutusta lapsille ja vanhemmille, osallistujien tulee itse varmistua vakuutusturvasta.

Lisätietoja