Jokelan alueen alakoulujen ja päiväkotien jalkapalloturnaukset toivat yli 450 lasta tekonurmelle!

Jokelan Kisa järjesti tällä viikolla Jokelan alueen päiväkodeille ja alakouluille jalkapalloturnaukset ikäluokittain. Maanantaina päiväkotien turnaukseen osallistui 4 päiväkotia ja n. 160 lasta, tuloksista ei pelattu, vaan jalkapallon riemusta.

Tiistaina oli 3.-4.luokkien vuoro, mukana oli joukkueita yhteensä 13 tyttöjen ja poikien sarjoissa, joissa pelaamassa oli n. 105 lasta. Pelit olivat tiukkoja ja kovatasoisia, poikien sarjan voittajaksi selviytyi Nalle Puhit Lepolan koulusta ja tyttöjen sarjan voitti Kopa – T Kolsan koululta.

Keskiviikkona tekonurmen valtasivat 1.-2.luokkalaiset, joukkueita mukaan ilmoittautui 11 ja tyttöjä ja poikia pelaamassa oli noin 88. Aurinkoisessa säässä oli valtavaa urheilujuhlan tuntua ja iloisuutta riitti tuloksista riippumatta. Poikien sarjan voittajaksi selviytyi Vauhtimursut Lepolasta ja tyttöjen sarjan voitti Queens, myöskin Lepolasta.

Torstaina vauhtiin pääsivät kaikkein vanhimmat, 5.-6.luokkalaiset. Joukkuemääräkin oli suurin, yhteensä 16 joukkuetta ilmoittautui mukaan, joissa pelasi noin 105 pelaajaa. Kovatasoisten pelien voittajaksi selviytyivät poikien sarjassa Pöytä, Lepolasta ja FC Rilliveikot Kolsan koululta.

Mahtava viikko takanapäin, yli 450 lasta valloitti neljän päivän aikana tekonurmen. Jokelan Kisa puolestaan kiittää päiväkoteja, kouluja ja etenkin pelinohjaajina toimineita koululaisia yhteistyöstä.

Lisätietoja