SB P08-09

Jokelan Kisan SB P08-09 joukkueen kotisivut

 

 

Jokelan Kisan 08-09 syntyneet pojat kaudella 2020 - 21

Mukana on jo yli 30 poikaa!

ILMOITTAUDU MUKAAN: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Syksyllä 18.8. alkaen harjoittelemme seuraavasti:

Tiistaisin 17:00 - 19:45 Jokelan Koulukeskus

Torstaisin 17:30 - 20:00 Jokelan Koulukeskus

Perjantaisin 17:30 - 20:10 Jokelan Koulukeskus

Tulevia tapahtumia elokuussa:

15.8. -16.8. TFT Tampereella

22.8. - 23.8. Märkiön leiri

Jokelan Kisa kävi Tampereella, mitalit lähtivät kaikille mukaan

JoKin salibandyn vuosina 2008 ja 2009 syntyneet pojat osallistuivat 15.8. – 16.8.2020 Tampereen Ilveksen järjestämään TFT- turnaukseen. Viikonlopun turnaukseen osallistui kaikkiaan 97 joukkuetta 42 seurasta ympäri Suomea.

Kisan 08-pojat aloittivat turnauksen Tampereen Spiral -hallilla lauantaina hienosti voittamalla Tampereen Tapparan junioreista koostuvan SB Miragen 7-3 ja Kangasalan Urheilijat 5-0. Viimeisessä alkulohkopelissään JoKi kohtasi Tampereen suurseuran Classicin. Vahva hallinta ei aina tuota tulosta, Classic oli terävänä vastaiskuissa ja voitti pelin 1-4 sekä samalla alkulohkon. JoKi eteni lohkokakkosena puolivälieriin.

Samaan aikaan Jokelan Kisan 09-pojat aloittivat turnauksen hienolla Kauppi Sport Centerillä ja vastaan asettui Lempäälän Kisa. Pienen alkukangertelun jälkeen 9-0 voitto kertoi tasoerosta. Toiseen alkulohkon peliin vastaan asettui Tampereen Classicin 09-pojat. Tasainen peli eteni JoKin komennossa ja 6-3 voitto oli ansaittu. Lauantain viimeiseen otteluun JoKi sai vastaansa Tampereen Ilveksen, joka kaatui lopulta 7-1. Alkulohkonsa 09-pojat voittivat maalierolla 22-4! Valmentajavelhot Mertimo ja Salmi olivat selkeästi löytäneet maalinteon viisasten kiven.

Sunnuntaina pelit jatkuivat 08-pojilla puolivälierällä, kun aamusta vastaan asettui järjestävä seura Tampereen Ilves. JoKin pojat latautuivat peliin täydellisesti ja kaatoivat Ilveksen tylysti pois mitalipeleistä luvuin 9-2. Samaan aikaan toisella hallilla 09-pojat pelasivat semifinaalia Hämeenlinnan Steelersiä vastaan. Tähän peliin lataus ja rentous osuivat kohdilleen, Steelers kaatui 10-0 ja JoKi eteni finaaliin. JoKin 08-poikien semifinaalissa vastustajaksi tuli ennalta täysin tuntematon Toijalan nuorisoseura, joka oli kasannut turnaukseen erinomaisen joukkueen. Toijalalaiset pelasivat todella hyvin. JoKille osui samaan peliin viikonlopun huonoin esitys, luvut 8-0 eivät jättäneet jossittelulle sijaa. JoKi -08 jatkoi pronssiotteluun.

Pronssiotteluun vastaan tuli jälleen Classic. Tällä kertaan Jokelan pojat eivät jääneet ihmettelemään, vaan ilotulitus aloitettiin heti ensimmäisestä vaihdosta. Ajassa 0.18 JoKi johti jo 1-0. Ottelu eteni loppuun asti JoKin hallinnassa ja lopputulos 5-2 oli varsin oikeutettu. Onnittelut -08 pojille pronssimitaleista ja suuret kiitokset huikealle kannatusjoukolle. Koko 08-sarjan voitti lopulta tiukan finaalin jälkeen Nokian KrP.

JoKin 09-pojat pelasivat lähes samaan aikaan 08-poikien pronssiottelun kanssa omaa finaaliaan Tampereen Classicia vastaan. Tulospalvelu takkusi, mutta toiselle hallille tihkui sosiaalisen median kautta infoa tiukasta finaalista. Ottelu eteni jatkoajalle saakka lukemissa 1-1. Jatkoaikaa oli pelattu 1.42, kun JoKi iski hyökkäyspään vapaalyönnistä voittomaalin. Fiiliksiä jatkoaikavoitosta ja voittomaalista löytyy JoKin instagramista: JOKELANKISA. Huikea turnaus päättyi kultaan. Tämä jengi ei vain suostunut häviämään! Tarina jatkuu syyskuun lopussa Tupla Cupissa, kausi on vasta alullaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokelan Kisan huikea salibandykevät sai jatkoa Tampereella

Alle kuukausi sitten Jokelan Kisan pojat ylsivät seuran historiassa hienoon saavutukseen ja voittivat Etelä-Suomen haastajafinaalit -07 ja -08 ikäluokissa, viime viikonloppuna tämä huikea kevät jatkui Särkänniemi Cupissa Tampereella.

Neljättä vuotta peräkkäin Jokelan Kisan 08-09 pojat ovat osallistuneet salibandyn Särkänniemi Cuppiin toukokuussa. Ensimmäinen vuosi meni harjoitellessa ja ihmetellessä vilinää ympärillä, toisena vuonna (2017) osallistuttiin kahdella joukkueella 08-poikien sarjaan ja yhdellä 09-poikien sarjaan. Tuolloin 09-pojat yllättivät ja pääsivät aina pronssiotteluun, käteen jäi tiukkojen pelien tuomaa arvokasta kokemusta kera neljännen sijan. Vuosi sitten osallistuimme 08-sarjaan kahdella joukkueella, joista toinen pärjäsikin huikeasti ja voitti pronssia. Välierä tappiosta jäi silti hieman hampaankoloon, tästä on parannettava.

Viime syksynä nälkä kehittyä näkyi poikien harjoittelussa, jokaisella osa-alueella tekemisen laatu nousi hurjasti, asioihin keskityttiin aivan uudella tavalla ja intensiteetti harjoituksissa oli hurja. Valmennus on jo vuosia panostanut nimenomaan yksilöiden kehittämiseen, pyrkien opettamaan poikia tekemään valintoja pelissä mahdollisimman nopeasti ja monipuolisesti.  Tällä kaudella poikien harjoitteluasenne on ollut kunnossa ja tulos alkaa toden teolla näkymään.

Viime viikonlopun Särkänniemi Cuppiin osallistui n. 200 joukkuetta ympäri Suomen, joista 21 joukkuetta 08-haastajasarjaan, jossa Jokelan Kisakin pelasi. Matkalla finaaliin kaatui SBS Masku, joka on voittanut kyseisen sarjan useammankin kerranikäluokassaan. Vuosi sitten tasoero oli selkeä ja Jokelan Kisa oli jäljessä Maskua. Kun joukkueet kohtasivat tämän vuoden välierissä, tilanne olikin toinen. Masku oli koko pelin selkeästi jäljessä ja voitto Jokelaan tuli luvuin 6-1. Finaali Jyväskyläläistä Happeeta vastaan oli pääosin JoKin näytöstä, johtoon mentiin ensimmäisellä minuutilla ja tästä pidettiin kiinni loppuun saakka, finaalin lukemat 4-7 JoKille. Huikea turnausvoitto pojille, joka saavutettiin todella hienolla ja taitavalla pelaamisella yhteishengen ollessa korkealla ja upea kiitos kovasta harjoittelusta. Loppujen lopuksi yksikään vastustaja ei pystynyt vastaamaan Jokelan poikien aktiiviseen prässäämiseen ja nopeaan pallon liikutteluun. Vauhti treeneissä on ollut kovempaa, kuin mitä vastustajat pitivät peleissä.

Hieno päätös ikäluokan keväälle ja hieno päätös neljän vuoden kehitystarinalle kyseisessä turnauksessa. Pojat 09-10 jatkavat kevättään edelleen. Joukkue lähtee tulevana lauantaina turnaukseen Mikkeliin. Tästä jatketaan kohti uusia haasteita ja harjoitellaan tulevaisuudessa entistä paremmin.  Mitähän ensi kevät tuo tullessaan?

 

 

Mikkelisäbästä kultaa!

11.5. lauantaiaamuna 09-10 syntyneiden poikien ryhmä suuntasi kohti Mikkeliä, ensimmäiseen yhteiseen turnaukseen. Pitkähkön ajomatkan jälkeen jalkojen verryttelyt ja lämmittelyt olivat tarpeen. Osalle pojista turnauksen pelimuoto 5vs5 + maalivahdit oli täysin uutta, joten informaatiota valmennuksen suunnalta tuli paljon, vaikka sitä pyrittiin jakamaan pikku hiljaa. Ensimmäisessä pelissä pojat hiukan ihmettelivät peliä, yhteistä pelitapaa ja uusia vastustajia. Kotkan Reipas kuitenkin kaatui reippaasti 9-0. Pelin jälkeen hiukan lisää tankkausta, pieni verryttely ja peliin Kuopion Welhoja vastaan. Ensimmäisen erän ajan tämäkin peli pysyi tasaisena, jonka jälkeen JoKi otti pelin haltuun ja marssi 9-3 voittoon ja lohkovoittajana suoraan välieriin. Välierä paikan johdosta saimme pitkän ruokatauon, jonka aikana pojat olivat lähdössä jatkuvasti "pärisemään". Keskittyminen tulevaan kuitenkin pysyi kasassa yllättävän hyvin nuorella laumalla ja välierään Welhoja (jälleen) vastaan päästiin tuoreella jalalla. Tässäkin pelissä kuvio oli tuttu, Welhot taistelivat ja pysyivät hyvin kannoilla 1. erän, mutta toisessa erässä tasoero tuli selväksi, JoKi finaaliin lukemin 7-1. Finaaliin valmistautuminen jännitti osaa pojista selkeästi ja valmennuksen tehtävänä olikin saada pojat nauttimaan pelistä ja hymyilemään pallo lavassa. Vastaan asettui Toivakan Rivakka, joka oli voittanut kaikki pelinsä tähän mennessä ylivoimaisesti (12-0, 8-0 ja 12-0). Finaalissa JoKi pelasi kuitenkin turnauksen parasta peliään, tehden todella komeita maaleja ja puolustaen huolellisesti. Maalissa Jesse piti nollapelin ja kun kenttäpelaajat takoivat 10 maalia vastustajan verkkoon, oli mestaruusjuhlat valmiit alkamaan! Huikea suoritus nuorelta porukalta! Lisämainintana, kaikki JoKin 11 mukana ollutta pelaajaa tekivät vähintään yhden maalin turnauksessa.

Lisätietoja