Jäsen- ja toimintamaksu 2021

Jokelan Kisa ry jäsenmaksu

Vuonna 2021 seuran jäsenmaksut ovat seuraavat:

  • lapset (alle 15v ja 60v täyttäneet) 20€
  • aikuiset 30€

Jäsenmaksun maksavat aina pelaajat. Joukkueen toimihenkilöistä joukkueenjohtajien, valmentajien, huoltajien tai taloudenhoitajien ei ole pakko maksaa jäsenmaksua.

Jokaisella seuran varsinaisella jäsenellä, joka on maksanut kokousta edeltävän kalenterivuoden jäsenmaksunsa, on seuran kokouksessa äänioikeus ja yksi (1) ääni. Seuran nuoriso- ja kannatusjäsenellä on seuran kokouksissa puhe- ja läsnäolo-oikeus. Nuorisojäseniä ovat kaikki alle 15-vuotiaat jäsenet. Seuran kannatusjäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö.  

Jäsenmaksulla katetaan seuran hallinnollisia kuluja, mm. jäsenrekisteri, taloushallinta, pankkimaksut, tilintarkastus, nettikulut, mainos- ja markkinointikulut, stipendit kouluille, kokouskulut, koulutuskuluja sekä liittojen jäsenmaksuja. 


Jalkapallo- ja salibandyjaoksen toimintamaksu

Vuonna 2021 jalkapallo- ja salibandyjaoksen toimintamaksu on yhteensä 70€. Toimintamaksu kerätään kahdessa osassa: kevään osalta 35€ (eräpäivä 28.2) ja syksyn osalta 35€ (eräpäivä 30.8). Huom! Siis maksetaan vain kertaalleen vaikka harrastaisi molempia lajeja.

Toimintamaksulla katetaan mm:

- Koulutukset (isoimmat valmentaja- ja jojokoulutukset)

- Taitokilpailut ja palkinnot

- Harjoitusvälineitä ja huoltokopin vuokrakulut

- valmennuspäällikön palkkakuluja (jaoksien osuus)

 


Maksaminen

Jäsenmaksu laskutetaan MyClubin kautta tammikuun aikana, eräpäivä 30.1.2021 ja toimintamaksu laskutetaan MyClubin kautta helmikuun aikana, eräpäivä 28.2.2021.

Kauden aikana uusien pelaajien osalta ao. maksut tulevat maksuun noin parin viikon kuluessa liittymisestä seuraan.

Lisätietoja