JoKi16_P0405.jpg

JoKi tekee vahvasti yhteistyötä lähialueen seurojen kanssa

Jokelan Kisan yksi avaintekijöistä on pelajaalähtöinen ajattelu ja pelaajakehitys. Pelaajakehityksen näkökulmasta JoKi tekee vahvasti yhteistyötä lähialueen seurojen kanssa. JoKi:lla onkin tällä hetkellä neljä yhteisjoukkuesopimusta ja turnauksien kautta muuten yhteistyötä.


ms_logo

JoKi P99 pojat jatkavat keväällä aloitettua yhteistyötä Martin Susien kanssa. Teimme keväällä yhteisjoukkuesopimuksen Martin Susien kanssa. Käytännössä JoKi:n pelaajia pelaa myös Martin Sudet yj -joukkueessa oman joukkueen pelien lisäksi.


rake_jalkapallojaosto_logo_vrillinen2Tyttöpuolella meillä on keväästä asti ollut Rajamäen Kehityksen kanssa yhteisjoukkuesopimukset  T00 ja T01 -ikärymissä tarjoten meidän pelaajille kilpasarjan pelejä RaKe yj - joukkueissa. Olemme laajentaneet syksyksi yhteistyötä sopimalla T99 -ikäryhmän kanssa yhteisjoukkueen RaKe:n ja RiPS (Riihimäen Palloseura) kanssa. Meidän 99-syntyneet pelaajat pääsevät näin TB17 pelien lisäksi oman ikäisten peleihin.


kelan20logoToki teemme muutenkin yhteistyötä esimerkiksi P02-ikäryhmä tekee KelA:n kanssa yhteistyötä osallistumalla yhteisillä joukkueilla turnauksiin. Lisäksi olemme tunnustelleet puolin ja toisin mahdollisuutta lähteä 98-syntyneillä tytöillä Sibbo Vargarnan kanssa yhteisellä joukkueella syksyn aikana johonkin turnaukseen.


Lähtökohta yhteistyöllä ja yhteisjoukkueilla on aina pelaajakehityksen näkökulma.  Aikanaan T97 joukkue oli yhteisjoukkue JäPS kanssa ja tuo kokemus jo osoitti että pelaajat jotka pelaavat ja harjoittelevat kahdessa seurassa kehittyvät selkeästi yhteistyön seurauksena.

Toinen asia joka samalla tulee on se että yhteistyöllä saamme myös molemmin puolin joukkueet pidettyä hengissä. Pelaajilla motivaatio kasvaa, eikä ole enää tarvetta siirtyä mihinkään kehittymisen kannalta. Tämä on monien ikäryhmien osalta tärkeää koska pelaajamäärät ovat kuitenkin melko pieniä ja näin saadaan koko joukkue pidetty elossa. Kaikki voittaa!

Lisätietoja