FC Kuusysi - JoKi

FC Kuusysi - JoKi 3-1(2-0)

Avauskokoonpano: Topi - Emu(69'), Tupu, Tontsa, Peke(37') - Pete(C), M.Wilenius(60'), Visqu, Jorkki(60'), Kentsu - Kitti

Penkillä: Simo(37')(87'), Borre, Teo(60'), Lälly(87'), Genu(60'), Waltteri(69')

Maalintekijät: Teo(71')

Kisan reissut Lahteen eivät ole olleet kovin tuottoisia viime kausina ja sama teema jatkui, kun Kuusysi oli parempi viime keskiviikkona. Peli alkoi täydellisellä nukkumisella ja tulos oli 1-0 noin 40 sekunnin kohdalla. 2-0 syntyi ennen kuin 10min oli täynnä, joten edessä oli vaikea ilta. Pelitapahtumat kentällä tasoittuivat pelin edetessä ja Jorkki oli lähellä kavennusta vapaapotkun jälkitilanteessa, mutta puolustaja siivosi pallon maaliviivalta.

Toisella jaksolla Kisa otti jopa pienoisen hallinnan ottelusta, mutta parhaille maalipaikoille pääsy oli hieman hankalaa. Kuuysin puolustus alkoi rakoilla enemmän ja enemmän, kun ottelu eteni ja lopulta se kavennusmaali syntyi, kun Teo sijoitti  pallon hienosti yläkulmaan. Tasoitusta jahdattiin vimmatusti, mutta taistelu hyytyi, kun isännät saivat heppoisen pilkun ja viimeistelivät ottelun loppulukemat 3-1.

Ottelussa debyytin pääsi tekemään Waltteri Vuorio, joka siirtyi Kisaan Hyvinkään Palloseurasta kesken kauden. Kisa pelaa kauden viimeisen ottelunsa kotona 6.10 klo 13. Vastassa on JäPS/47, joka on syksyllä käyttänyt todella paljon edustusjuokkueensa pelaajia alemmassa sarjassa. Luvassa on siis tiukka taistelu!

Lisätietoja