HerTo - JoKi

HerTo - JoKi 1-1(1-0)

Avauskokoonpano: Kyy - Emu, Tontsa, Tupu, Peke - Pete(C), Genu(67'), Jorkki, M.Wilenius, Kentsu(72') - Kitti(88')

Penkillä: Marko(67'), Simo, Teo, Lälly, Juhnu(88'), Larva, Mädi(72')

Maalintekijät: Kitti(53')

Sarjan tasapelien erikoisjoukkueina kunnostautuneet HerTo ja Kisa jatkoivat perinteitä pelaamalla ottelun tasan perjantaina Kontulassa. Joukkueiden kauden ensimmäinen ottelu päättyi myös tasan Jokelassa. Kisa lähti otteluun täysin samalla kokoonpanolla kuin Futura peliin. Alku oli varsin tunnustelevaa eikä kumpikaan joukkue päässyt oikein maalipaikoille Kisan hallitessa palloa hieman enemmän. Ensimmäisen jakso parhaimpia paikkoja oli Peten puolittainen läpiajo, mutta hieman kova tatsi ja veskarin hyvä vastaantulo esti maalin. Kentsu oli vaarallinen omalla laidallaan ja aiheutti lähes jatkuvasti vaikeuksia isäntien puolustukselle. HerTo onnistui tekemään johtomaalin, kun palloa ei saatu purettua alhaalta ja lopulta se päätyi boksiin hyökkääjän jalkaan, josta oli helppo työ tökätä pallo verkkoon.

Toisella jaksolla peli jatkui samanlaisena Kisan hallitessa hienoisesti. Tasoitusmaali oli hieno kuvio. Pete saatiin laidalta vapaaksi ja varma keskitys lipui takatolpalle, josta Kitti laittoi pallon varmasti kassiin. Fyysisesti vahva HerTo aiheutti vaikeuksia lähinnä erikoistilanteista, mutta ne selvitettiin. Kisalla oli muutamia maalipaikkoja vielä ottelussa, mutta lisäosumia ei nähty. Tapahtumat huomioiden tulos oli varsin reilu ja kummallakin olisi ollut ne paikat voittoon. Ottelussa nähtiin myös jälleen yhden nuoren miehen debyytti edustusjoukkueessa, kun Oskar "Mädi" Kaipainen päästettiin irti.

Kisan seikkailut jatkuvat kauden tärkeimmän ottelun muodossa ensi torstaina, kun Nastolan Nopsa saapuu Kolsan tekonurmelle.

Lisätietoja