JoKi - FC Futura

JoKi - FC Futura 1-1(0-0)

Avauskokoonpano: Kyy - Emu, Tontsa, Tupu, Peke - Pete(C), Genu(62'), Jorkki, M.Wilenius, Kentsu(78') - Kitti(83')

Penkillä: Topi, Simo, Kaapeli, Teo, Lälly(78'), Juhnu(62'), Larva(83')

Maalintekijät: Kitti(65')

Kisa lähti otteluun selkeänä altavastaajana, mutta taisteli upean tuloksen! Pelitapa toimi kuin ajatus ja Futura ei löytänyt ensimmäisellä jaksolla lähes yhtään laukaisupaikkaa. Kisa sen sijaan sai muutaman erittäin hyvänkin paikan aikaseksi, joista paras oli Kitin läpiajo. Yleensä varma viimeistelijä Kitti pisti pallon kuitenkin ohi maalin. Pete koitti kerran myös kauempaa ja pallo meni vain hieman maalin ohi, kun veskari pystyi seuraamaan vain katseellaan.

Toisella jaksolla Futura rupesi hieman saamaan otetta, mutta helppoa heillä ei edelleenkän ollut. Lopulta Kisa nappasi johdon, kun Kentsu yllätti Futuran puolustuksen täysin ja riisti pallon helpossa tilanteessa. Kentsu toimitti pallon Kitille boksiin, joka oli nyt tarkemmassa vireessä kuin avausjaksolla, ja upotti pallon verkkoon. Futura iski kaiken peliin ja kuten tuon tason joukkueelta on odotettavissa oli Kisa hieman mankelissa loppua kohden. Lopulta se tasoituskin tuli, mutta Kisa taisteli hienosti loppuun asti ja sai ryöstettyä yhden pisteen päivän selvältä ennakkosuosikilta.

Kisa osoitti hienosti, että urheilussa kaikki on mahdollista ja Futura sai arvokkaan opetuksen siitä kannattaako peleihin lähteä takki auki. Pisteiden metsästys jatkuu ensi viikolla HerTo:n vieraana.

Lisätietoja