JoKi - Valtti

JoKi - Valtti 1-2(0-1)

Avauskokoonpano: Tervonen - Emu, Duma(90+2), Marko, Simo(70') - Kentsu, M.Wilenius, Pete(C)(83'), A.Wilenius, Jorkki - Kitti(88')

Penkillä: Kaapeli(70'), Juhnu(83'), Lälly(90+2), Peke, Veke(88')

Maalintekijät: Emu(47')

Kisan lauantain ottelu oli alemman keskikastin kannalta erittäin tärkeä. Ottelu alkoi melkoisen tasaisesti Kisan hallitessa tapahtumia hienoiseltaan. Kentsu pystyi hyödyntämään vasenta laitaa, mutta palloa ei maaliin asti saatu. Jorkki puski pallon ylärimaan kulmapotkusta ja peliväline pomppasi maaliviivalta ulos. Aivan ensimmäisen jakson lopussa Valtti siirtyi johtoon, kun kulmapotkun jälkitilanteesta saatu veto upposi takakulmaan.

Kisa tasoitti pelin heti toisen jakson alkuun, kun Emu nousi kulmapotkussa korkeimmalle ja varma pusku upposi maaliin. Kumpikaan joukkue ei toisella jaksolla pystynyt oikein hallitsemaan peliä ja rakentamaan hyökkäyksiä. Molempien yritykset olivat hieman epätoivoisia. Taivas synkkeni Kisan yllä ottelun lisäajalla, kun suhteellisen vaarattomassa tilanteessa huono kommunikaatio kostautui ja pallo sohlattiin omaan maaliin.

Yksi helpottava piste oli siis erittäin lähellä, mutta sitä ei saatu kaavittua talteen. Pistemetsästys jatkuu torstaina RiPS:n vieraana.

Lisätietoja