HyPS - JoKi

HyPS - JoKi 1-2(1-1)

Avauskokoonpano: Tervonen - Emu, Duma, Tupu, Simo(45') - Kentsu(89'), M.Wilenius, Jorkki, A.Wilenius, Tontsa(65') - Pete(C)(81')

Penkillä: Allu(89'), Teo(65'), Lälly(81'), Tuukka(45')(56'), Kyy, Peke(56')

Maalintekijät: Jorkki(27'), Teo(90')

Kisa lähti jahtaamaan kauden kolmatta voittoaan surullisen kauden pelanneen HyPS:n vieraana viime lauantaina. Kyyllä ja Topilla oli esteitä, joten maalilla debytoi suoraan paikallisottelussa Joona Tervonen. Ja Tervonenhan debytoi hienosti! Kisan peli ei ollut parasta mahdollista varsinkaan ottelun alussa ja Tervonen piti joukkueen pystyssä heti ensimmäisellä minuutilla, kun isännät olivat siirtyä johtoon. Hallinta rupesi kääntymään Kisalle jatkuvasti enemmän, mutta kauden perisyntinä maalipaikoille päästy tuotti vaikeuksia. Viimeiset ratkaisut olivat usein valitettavan heikkoja. HyPS siirtyi lopulta johtoon täydellisesti yläriman kautta sisään kimmonneen vedon jäljiltä, mutta Kisa tasoitti välittömästi seuraavasta hyökkäyksestä. Jorkki upotti pallon varmasti alakulmaan.

Pelissä ei maalipaikoilla juhlittu ja toinen jakso noudatteli ensimmäistä. Kisalta vietiin selvä pilkku vaikka Tuukka kaadettiin aivan selvästi ja rumasti. Tuukka myös loukkaantui samassa tilanteessa ja peli jäi 10min mittaiseksi, kun hän oli vasta tullut puoliajalla sisään. HyPS sai välillä vaihdetta silmään, mutta hekään eivät hyviä tontteja saaneet.  Kisan vaikeaan kauteen helpotusta toi Teo, joka survoi 1-2 voittomaalin aivan pelin lopussa kulmapotkun jälkeisestä kaoksesta.

Kisan kausi jatkuu tulevana lauantaina 17.8, kun Valtti saapuu Lepolaan.

 

Lisätietoja