JoKi - FC Kontu

JoKi - FC Kontu 1-2(0-0)

Avauskokoonpano: Kyy - Emu, Tupu, Tontsa, Simo(C)(86') - Kentsu, A.Wilenius(90'), Visqu(73'), M.Wilenius, Lälly(64')  - Kitti

Penkillä: Topi, Allu(86'), Luimu, Teppo(64'), Sane(73'), Duma(90')

Maalintekijät: Tontsa (73')

Kesätauolta palattiin sorvin ääreen kotiottelulla FC Kontua vastaan. Vieraat ovat pelanneet hyvän kauden ja hienoisena ennakkosuosikkina vieraat otteluun lähtivätkin. Kontu pystyi palloa pääasiassa pitämään, mutta ensimmäinen todella hyvä tilanne nähtiin Kisan hyökkäyksestä. Lällyn pieni nosto pelasi Kitin yksin läpi, jonka veskari kaatoi surutta. Kaikkien yllätykseksi tilanteesta tuli vain keltainen kortti ja vieraat selvisivät todella säikähdyksellä. Seuranneesta vapaapotkusta Tupu täräytti komean vedon, mutta valitettavasti vain ylärimaan. Ensimmäinen jakso kului loppuun 0-0 tuloksessa.

Toisen jakson alkuun Kontu pääsi iskemään johtomaalin. Verottiko kova helle vai pienoinen ylimielisyys, mutta Kisa pääsi sen jälkeen mukaan peliin helpohkosti. Simo pääsi puolittain läpi Visan syötöstä ja jatkotlanteesta veskari torjui Visan vedon vaivoin. Lopulta tasoihin Kisa tuli erikoistilanteen jälkimainingeista, kun Tontsa upotti vedon maaliin. Kontu pääsi kotimatkalle kuitenkin 3 pisteen kanssa, kun viimeinen kulmapotku lisäajalla tuotti 1-2 maalin.

Kisa taisteli hyvin vaikka loukkaantumiset sekoittivat kokoonpanoa jälleen kerran. Seuraavaksi Kisalla on edessä kaksi erittäin tärkeää peliä, kun edessä on vierailut sarjan häntäpään FC Viikingit/2 ja HyPS vieraaksi.

Lisätietoja