JäPS/47 - JoKi

JäPS/47 - JoKi 2-0(1-0)

Avauskokoonpano: Kyy - Emu, Marko, Juhnu(68'), Tontsa - Pete(C)(88'), M.Wilenius(88'), Visqu, Tupu(74'), Luimu(55')  - Kitti

Penkillä: Topi, Simo, Kaapeli(88'), Lälly(88'), Teo(74'), Jorkki(55'), A.Wilenius(68')

Maalintekijät: -

Kauden kovin paikallisottelu päättyi Kisan osalta pannukakuksi. JäPS käytti muutamat paikkansa ja Kisa kunnostautui tuhlailussa esimerkiksi ampumalla pallon tolppaan 4 kertaa ottelussa. Vieraat pääsivät johtoon aikaisessa vaiheessa, kun Kisa nukahti kulmapotkussa ja jälkitilanteessa vetäjä pääsi tähtäilemään aivan rauhassa. Kisa pelasi ensimmäisen jakson kuitenkin pääasiallisesti loistavasti, mutta ne kuuluisat maalit vain jäivät puuttumaan vaikka paikkoja olisi ollut vaikka kuinka moneen. 

Toisella jaksolla isännät pääsivät näpäyttämään 2-0 maalin myös puolivahingossa, kun pieni musta hetki maksoi. Toista jaksoa varjosti ikävä kamppailutilanne, jossa Luimun polvi hajosi pahasti ja kausi on Teemulla paketissa. Kiriä Kisa yritti viritellä, mutta hieman piippuun se jäi. Kitti pääsi kerran yksin läpi, mutta viimeistely jäi uupumaan.

Kevätkausi oli Kisalta erittäin vaihteleva monista syistä ja syksylle jää vielä työtä tehtäväksi. Sarja on erittäin tiukka ja 7 joukkuetta mahtuu 10p sisään. HyPS vaikuttaa selvältä putoajalta, mutta toisesta putoajasta tullaan käymään kova kamppailu. Luimulle tsemppiä polven kuntoutuksen kanssa!

Lisätietoja