JoKi - FC Kuusysi

JoKi - FC Kuusysi 2-1(0-0)

Avauskokoonpano: Kyy - Emu, Marko, Tontsa, Simo - Kentsu(42'), Tupu, Visqu, M.Wilenius, Pete(C) - Kitti(75')

Penkillä: Topi, Kaapeli(88'), Luimu(42')(88'), Teo(75'), Lälly, Jorkki, Allu

Maalintekijät: Pete (53'), Luimu (87')

Kisa palasi voittojen tielle vauhdikkaan ottelun jälkeen. Kumpikaan joukkue ei lähtenyt peruuttelemaan ja välillä peli oli turhankin vauhdikasta, kun hyökkäyksiä tuli solkenaan. Vierailijat pystyivät ehkä määrällisesti luomaan enemmän hyökkäyksiä, mutta paikat eivät olleet hyviä. Kisalla taas oli muutama aivan huippupaikka ensimmäisellä jaksolla. Kitti pääsi vastahyökkäyksestä läpiajoon, mutta viimeistely oli heikko ja veto painui ohi. Pete pääsi myös erinomaiseen paikkaan Kitin syötöstä, mutta veto meni valitettavasti suoraan päin maalivahtia.

Toisen jakson alussa Kitti pisti Kuusysin puolustuksen kahville, jonka seurauksena rike ja pilkku. Tällä kertaa Peten viimeistely osui valitettavasti tolppaan ja maalia ei syntynyt. Hetkeä myöhemmin Kitti laittoi jälleen ukkoja vipuun ja tilanteesta jälleen rike. Näytti aivan selvältä, että tilanteesta tulee toinen rankkari, koska Kitti oli viivan päällä, mutta tuomari osoitti tilanteesta vapaapotkua. Tästä huolimatta Pete upotti pallon komeasti etuyläkulmaan ja mokattu pilkku oli sillä kuitattu. Kisa puolusti ottelussa pääsääntöisesti hyvin, mutta  yksi nukahdus maksoi ja vieraat tasoittivat kulmasta. Ottelu näytti jo päättyvän tasan, mutta Luimu pääsi laittamaan pallon helposti maaliin Teon ja Simon esityöstä.

Kisa siis palasi voittojen tielle tärkeänä hetkenä. Kevätkierros pelataan päätökseen ensi viikon perjantaina JäPS:n kakkosjoukkueen vieraana. Tervetuloa seuraamaan ottelua naapuripitäjään!

Lisätietoja