JoKi - PKKU

JoKi - PKKU 0-4 (0-1)

Avauskokoonpano: Kyy - Emu, Marko, Juhnu(79'), Simo - Kaapeli, Pete(C), Visqu, A.Wilenius(88'), Luimu - Kitti(84')

Penkillä: Topi, Tuukka(84'), Perttu(79'), Veikko(88'), Jorkki

Maalintekijät: -

Kisa kohtasi Tuusulan paikallisottelussa viime kaudella Kakkosesta pudonneen PKKU:n kauniissa kesäsäässä. Vierailijat lähtivät otteluun selkeänä ennakkosuosikkina ja pystyivätkin hallitsemaan palloa, kun Kisa keskittyi lähinnä vastaiskuihin. Kyy teki yhden erinomaisen torjunnan ottelun alkupuolella pitäen pelin vielä tasoissa. Monia paikkoja vieraat eivät saanneet, mutta lopulta he onnistuivat tekemään johtomaalin. Sen jälkeen Kisa sai parhaimmat paikkansa, kun Kitti saatiin pitkillä palloilla kaksi kertaa vetopaikkaan. Toinen veto meni niukasti ohi ja toisen veska torjui vaivoin. 

Toisella jaksolla pelin kuva pysyi samana, mutta loppua kohden PKKU pystyi vaihdoilla pitämään vauhtia yllä. Kisan leirissä loukkaantumiset vaivasivat edelleen ja apuun olikin kutsuttu seuran nuorisoa. Tuukka pääsi jälleen kentälle edustusjoukkueessa ja debyyttien makuun pääsivät Perttu sekä Veikko. Vieraiden vauhti ei tosiaankaan hyytynyt ja he pääsivät kaunistelemaan lukemia, kun Kisan bensa alkoi loppua. Kisan paikat toisella jaksolla jäivät todella vähiin sarjakärjen käsittelyssä.

Tappiosta huolimatta taistelutahto oli Kisalla kohdillaan ja PKKU joutui tekemään töitä voiton eteen. Ottelu olisi voinut myös muuttua todella, jos paikat olisi ensimmäisellä jaksolla pystytty käyttämään. Pelit jatkuvat juhannuksen jälkeen kotipelillä, kun FC Kuusysi saapuu Jokelaan.

Lisätietoja