Nopsa - JoKi

Nopsa - JoKi 0-0(0-0)

Avauskokoonpano: Kyy - Emu, Marko, Juhnu, Simo(69') - Pete(C)(85'), M.Wilenius, Visa, Tupu, Kaapeli (45') - Kitti

Penkillä: Luimu(45'), Teo(69'), Lefa(85')

Maalintekijät: -

Kisa kohtasi perjantai-iltana Nastolassa Nopsan ja maalittomasta pelistä huolimatta paikat molemmilla oli voittoon. Kisa hallitsi peliä ehkä hieman enemmän läpi ottelun, mutta Nopsallakin oli omat jaksonsa. Isäntien paras paikka syntyi kulman seurauksensa, mutta pallo osui ylärimaan ja kimposi yli maalin. Kitti sai muutaman paikan, mutta viimeistely ontui ja Visa kilautti pallon tolppaan Simon keskityksestä.

Toinen jakso noudatteli ensimmäistä hyvin pitkälle Kisan hallitessa hienoisesti. Pete sai muutaman paikan yrittää, mutta maaleja ei vieläkään tullut. Kitti sai yhden huippupaikan, kun pallo pomppasi yllättäen eteen boksissa, mutta veto meni suoraan maalivahtia päin. Voittoa Kisalle tarjottiin tarjottimella, kun Nopsan pelaaja sai toisen keltaisen korttinsa ja Kisa pääsi pelaamaan ylivoimalla. Nopsa puolusti kuitenkin sinnikkäästi ja Kisa ei saanut muuria murrettua. Isännät meinasivat tehdä voittomaalin vielä ottelun viimeisellä potkulla, mutta siitä selvittiin säikähdyksellä.

Voitto jäi jälleen kerran saavuttamatta, mutta vaikean kevätkauden osalta vierastasuriin pitää olla tyytyväinen. Pelit jatkuvat poikkeuksellisesti jo tulevana tiistaina, kun Tuusulan paikallisottelussa päästään pelaamaan PKKU:ta vastaan Lepolassa.

Lisätietoja