JoKi - HerTo

JoKi - HerTo 2-2(0-2)

Avauskokoonpano: Kyy - Emu, Teo(60'), Juhnu, Tontsa - Visa, M.Wilenius, Tupu(C), A.Wilenius(34'), Luimu(65') - Kitti(89')

Penkillä: Topi, Pete(34'), Simo(89'), Kaapeli, Marko(60'), Lälly, Lefa(65')

Maalintekijät: Pete(70'), Kitti(78')

Torstai-iltaan mahtui tapahtumarikas futismatsi ja lopputulokseen voi kaikkien vaiheiden jälkeen olla tyytyväinen. HerTo pelasi peliään tutulla kaavalla eli heittivät pitkiä palloja jättimäiselle kärjelleen. Kisan alku otteluun oli heikko ja vieraat pääsivätkin iskemään pelin jo 0-2:een. Kitti pääsi muutaman kerran yrittämään ensimmäisellä jaksolla, mutta vedot painuivat ohi. Tontsan vedon puolustaja blokkasi maaliviivalta.

Toisella jaksolla Kisan peli alkoi paranemaan pikku hiljaa ja vieraat vetäytyivät enemmän kuoreensa. Paikkoja ei aluksi kuitenkaan siunaantunut millään ja kokenut HerTo puolusti hyvin. Kova helle ei kuitenkaan helpottanut vähillä vaihtomiehillä operoineen vierailijan taivalta ja tämä varmasti vaikutti osaltaan lopputulokseen. Kavennus syntyi pilkulta, kun Visa kaadettiin ja Pete viimeisteli alakulmaan. Maalin myötä usko heräsi lopullisesti. Kisan kirin viimeisteli Kitti, joka pääsi puoliksi karkuun ja upotti pallon maaliin.

Taistelupiste maistuu vaikeiden pelien jälkeen. Kisa on kärsinyt lukuisista loukkaantumisista ja yhtäkään kauden ottelua ei ole päästy vetämään samalla miehistöllä. Positiivisia pilkahduksia on näkynyt, mutta paras Kisa on ollut liian paljon piilossa. Kevätkausi vedetään tsempaten läpi ja seuraavana vuorossa on tuttu taistelupari Nastolan Nopsa vieraspelin merkeissä. Kotona otellaan jälleen 18.6.

Lisätietoja