JoKi - RiPS

JoKi - RiPS 0-2(0-0)

Avauskokoonpano: Kyy - Emu, Teo(87'), Juho(77'), Tontsa - Pete(C)(58'), A.Wilenius, Tupu(81'), M.Wilenius, Visqu - Kitti

Penkillä: Simo(77'), Borre, Kaapeli(87'), Topi, Lefa(81'), Luimu(58'), Lälly

Maalintekijät: -

Kauden toisesta radanvarren -derbystä ei jäänyt pisteitä kotikentälle, kun vierailija Riihimäen Palloseura oli viimeistelyssään tehokkaampi. Kisa pelasi hyvää peliä pitkiä pätkiä ja pystyi hallitsemaan palloa hieman enemmän. Perisyntien mukaisesti maalipaikoille murtautuminen oli kaikista hankalinta. Parhaimman paikan sai Kitti, joka pääsi keskeltä läpi, mutta pallo karkasi hieman ja tilanne kuihtui. Pete pääsi yrittämään muutaman kerran, mutta maalinteko ei onnistunut. Kyy nappasi yhden todella hienon torjunnan ensimmäisellä jaksolla pitäen pelin tasoissa.

Peli jatkui toisella jaksolla erittäin tasaisena, mutta lopulta vierailija RiPS siirtyi johtoon, kun sivuvapari puskettiin täydellisesti tolpan kautta sisään. Kiristä huolimatta maalipaikat uupuivat ja lopulta vieraat pääsivät ratkaisemaan ottelun, kun pitkä pallo lipsahti verkkoihin.

Tappiosta huolimatta Kisa pelasi hyvän pelin ja sarjan kärkipään joukkueisiin lukeutuva RiPS joutui todella taistelamaan pisteiden eteen. Pelit jatkuvat tulevana perjantaina HerTo:n vieraana.

Lisätietoja