JoKi - HyPS

JoKi - HyPS 3-0(0-0)

Avauskokoonpano: Kyy - Emu, Juhnu, Marko, Simo - Pete(C)(20'), M.Wilenius, Tupu, A.Wilenius(85'), Visa - Kitti(80')

Penkillä: Allu(80'), Kaapeli(20'), Lälly(85'), Duma, Luimu, Jorkki

Maalintekijät: Kitti(56'), Visa(61'), A.Wilenius(78')

Kisa kohtasi sateisena lauantaina paikallisottelun merkeissä pohjoisen naapurin Hyvinkään Palloseuran. Molemmat olivat sarjassa saavuttaneet kahdesta ensimmäisestä ottelusta yhden tasapelin. Kisa otti ottelun hallinnan heti alusta ja HyPS koitti jäädyttää peliä ja iskeä vastaan. Ensimmäisellä jaksolla ottelun tempo ei päätä huimannut ja Kisa lähti aivan turhaan mukaan vieraiden kävelyyn. Paikkoja ei hirveästi syntynyt. Parhaimpia yrityksiä syntyi erikoistilanteista ja yksi Tupun veto meni heiman yli. Simo pääsi myös nousemaan laidasta, mutta keskitys ei täysin tavoittanut omia pelaajia. Vieraat pystyivät omista erikoistilanteistaan aiheuttamaan muutamia vaaranpaikkoja, mutta ne selvitettiin.

Toisella jaksolla Kisa muutti hieman muodostelmaa ja alkoi hyökätä enemmän. Kisa lopetti kävelyn ja sen jälkeen ottelun voittajasta ei hirveästi epäselvää ollutkaan. Voittomaali syntyi, kun Kitti pääsi puoliksi karkuun ja veto upposi takakulmaan. Vain hetkeä myöhemmin Visa puskin kulman hienosti takakulmaan. Vieraiden paikat katosivat toisella jaksolla lähes kokonaan ja A.Wilenius pääsi viimeistelemään 3-0 voiton hienolla vedolla kulman jälkitilanteesta. Paikat olisivat olleet myös muutamaan lisämaaliin, mutta osa oli hyvä jättää tuleviin koitoksiin.

Kisa sai avattua kauden voittotilin siis erittäin tyylikkäällä voitolla paikallisvastustajasta! Ottelussa Kisa debyytin pääsi tekemään Joona Kaapeli, joka korvasi loukkaantunen Peten jo ottelun alkupuolella. Kisan kausi jatkuu tulevana perjantaina Valtin vieraana.

Lisätietoja