JoKi - FC Viikingit/2

JoKi - FC Viikingit/2 1-1(1-1)

Avauskokoonpano: Kyy - Emu, Teo, Marko, Tontsa - Pete(C), A. Wilenius, Tupu, M. Wilenius, Visa - Kitti(50')

Penkillä: Simo, Allu, Lälly(50')(77'), Genu(77'), Luimu, Eemeli, Jorkki

Maalintekijät: Pete (31')

Keväinen räntäsade verotti katsomossa, mutta kentällä nähtiin Kontu pelin puppeloinnin jäljiltä varsin pirteä Kisa. Ottelu eteni hienoisessa kotijoukkueen hallinnassa läpi kamppailun ja paikkojakin saatiin ihan mukavasti. Pete pääsi koittamaan vetoa ja puskua, mutta verkot eivät vielä heiluneet. Sään lisäksi kylmää kyytiä tarjosi vieraat, kun he pääsivät iskemään vastaiskusta ottelun avausmaalin. Pete tasoitti ottelun kuitenkin vain minuutteja myöhemmin rankkarilta, kun Kitti pelattiin läpi hienolla hyökkäyksellä ja veska joutui rikkomaan.

Toinen jakso noudatteli ensimmäistä Kisan hallitessa, mutta parhaimmat maalipaikat jäivät uupumaan. Visa oli karata läpiajoon, mutta hieno viime hetken liukkari pelasti Viikkarit. Vieraiden pelaaja sai suoran punaisen, kun hän ajeli Visan tilanteen jälkeen rumasti ja hallinta siirtyi tässä vaiheessa luonnollisesti täysin Kisalle. Ylivoimasta huolimatta voittomaali jäi tekemättä. Viimeiset ratkaisut jäivät juuri sen verran vajaiksi, että tilanteet kuihtuivat kasaan. Taululle jäi siis 1-1 lukemat.

Peli oli Kisalla paljon parempaa kuin Kontua vastaan, mutta hieman harmittaa, kun voittomaalia ei saatu tehtyä ylivoimasta huolimatta. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa! Seuraavana vuorossa onkin paikallisottelu, kun pohjoinen naapuri Hyvinkään Palloseura saapuu Jokelaan 11.5.

Lisätietoja