JoKi - FC Kuusysi

JoKi - FC Kuusysi 2-1(2-1)

Avauskokoonpano: Santte - Marko(C), Duma, Tupu, Tontsa - Suntti(90'), A.Wilenius, Juhnu(77'), M.Wilenius, Luimu - Kitti(86')

Penkillä: Topi, Pete, Simo(86'), Larva(77'), Lälly(90'), Kokko

Maalintekijät: Teemu(14'), Suntti(30')

Kisa pelasi toisen voitokkaan kotipelinsä peräkkäin, kun nuori FC Kuusysi kaatui torstai-iltana. Loukkaantumiset vaivasivat kokoonpanoa hieman ja keskikentän pohjalla aloittikin veljeskaksikko Aleksi ja Mikael Wilenius. Mikael pääsi tekemään debyyttinsä jo edellisessä pelissä ja ensiminuutit edustusjoukkueessa Aleksi pääsi ottamaan suoraan avauskokoonpanossa.

Peli eteni tasaisesti oikeastaan alusta loppuun, kun kumpikaan joukkue ei saanut selvää hallintaa. Kisa siirtyi johtoon, kun Teemu karkasi yksin läpi ja laittoi pallon varmasti maaliin kierrettyyän veskarin ohi. Vieraat tulivat kuitenkin heti tasoihin, kun hyökkääjä unohtui aivan yksin boksissa. Johtoaseman Kisa sai jälleen, kun Kitti pujotteli oikeasta laidasta läpi ja pallo päätyi muutaman pompun kautta Suntin jalkaan, joka sijoitti välineen varmasti alakulmaan.

Toisella jaksolla Kuusysi jahtasi tasoitusta vimmatusti, koska he ovat vielä putoamisuhan alla, mutta Kisa puolusti hyvin ja hyviltä paikoilta vieraat saatiin pidettyä pois. Kisakin omat paikkansa sai, mutta maaleja ei enempää nähty.

Kauden viimeisen kotiottelunsa Kisa pelaa ensi viikon lauantaina, kun vastaan asettuu sarjan kärkeen lukeutuva MPS/Atletico Malmi.

Lisätietoja