RiPS - JoKi

RiPS - JoKi 3-1(2-1)

Avauskokoonpano: Kyy - Emu(84'), Duma, Larva, Tontsa - Suntti, Juhnu, Visa, Pete(C)(52'), Teemu(87') - Kitti(74')

Penkillä: Santte, Simo(84'), Kokko(87'), Wilenius(52'), Niemi(74')

Maalintekijät: Suntti(15')

RiPS onnistui voittamaan Kisan ensimmäistä kertaa Kolmosessa vaikka Kisa tekikin maalin ensimmäisenä. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja lopulta palkintokin tuli, kun pallo pelattiin oikelta laidalta Visalle, joka kaadettiin boksissa. Suntti upotti pallon varmasti alakulmaan. Tämän jälkeen Kisan pelin taso tippui ja RiPS pääsi myllyttämään. Ensimmäisen jakson viimeisen kympin aikana isännät kampesivatkin ohi ja tauolle mentiin numeroissa 2-1.

Toisella jaksolla Kisa paransi otteitaan, mutta maalipaikoille pääsy oli työn ja tuskan takana. Peteä kiusanneet pienet vaivat eivät helpottaneet urakkaa, kun hänet jouduttiin vaihtamaan pois. Tilalle debyytin edustusjoukkueessa pääsi tekemään Mikael Wilenius. Toisena debytanttina kehiin pääsi Tuukka Niemi. Nuorukaiset pelasivatkin ennakkoluulottomasti, mutta tästä huolimatta RiPS pääsi tekemään 3-1 maalin ja Kisan kiri jäi piippuun.

Sarjapaikka on jo matemaattisesti varmistettu, mutta loppu kaudeksi riittää tavoitetta, kun rakas naapuri HyPS on vain vähän edellä sarjataulukossa. Pelit jatkuvat Jokelassa tulevana torstaina, kun Kuusysi saapuu vierailulle.

Lisätietoja