JoKi - FC POHU

JoKi - FC POHU 3-0(1-0)

Avauskokoonpano: Topi - Simo(67'), Parjanen(75'), Larva, Marko(72') - Suntti, Tupu, Visa, Pete (C), Tontsa - Skede(65')

Penkillä: Edu(65'), Ville(72'), Nuutti(75'), Rami(67')

Maalintekijät: Skede(20'), Pete x2(67')(72')

Miesten edustujoukkuuen kauteen valmistautuminen jatkui kauden ensimmäisella kotiottelulla. Sateisesta säästä huolimatta paikalle oli tullut ihan mukavasti yleisöä. Molemmilla joukkueilla oli vaihtomiehet vähissä.

Kisa pystyi hallitsemaan peliä aika selvästi. Vieraiden peli perustui enemmän pitkiin palloihin. Kisan johtomaali syntyi, kun korkea prässi toimi ja Suntti tarjoili Skedelle paikan, joka sijoitti varmasti maaliin. Topi esitti todella komean torjunnan POHU:n parhaasta paikasta, kun laituri pääsi lataamaan volleysta takatolpalta.

Toisella jaksolla Kisalla riitti kunto paremmin ja tilanteita rupesi syntymään enemmän. Pilkku oli lähempänä jo useamman kerran ja lopulta sellainen saatiinkin. Pete tykitti pallon voimalla yläkulmaan. Ottelussa miesten tason debyytin pääsi tekemään -02 syntynyt Rami Ypyä ja Rami pelasi ennakkoluulottomasti. Ramin harhauttelut johtivat vapariin, jonka Pete upotti nätisti riman kautta. Rami tarjoili vielä myöhemmin Edulle avopaikan, mutta ruuti oli tällä kertaa märkää. Ramin hienon debyytin lisäksi Parjanen on tuonut johtajuutta Kisan puolustuslinjaan ja tilanne näyttää erinomaiselta kauden suhteen!

Viimeinen harkkamatsi pelataan 15.4. Matinkylässä EsPa:n vieraana. Kausi alkaa 19.4, kun Reipas saapuu Jokelaan.

Lisätietoja