JoKi - NJS/2

JoKi - NJS/2 0-2(0-0)

Avauskokoonpano: Topi - Simo(78'), Parjanen(87'), Larva, Tontsa - Kentsu(57'),Tupu, Pete(C), Visa - Suntti(86'), Skede(46')

Penkillä: Kitti(46'), Teemu(78'), Lälly(86'), Jorkki(57'), Edu(87')

Maalintekijät: -

Jos et omista paikoistasi tee, niin kaveri tekee. Vanha virsi todisti jälleen pitävänsä paikkansa paremmin, kuin hyvin. Säät vaihtelivat sen verran, että pelipaikaksi vaihdettiin Klaukkala, jossa on lämmitettävä tekonurmi. Peli oli tasainen ja molemmat pystyivät pitämään palloa.  Maalipaikat olivat kortilla ja Kisa pystyi luomaan hyökkäyksiä ehkä hieman enemmän. Parhaimmat hyökkäykset saatiin riistoista NJS:n puolustajilta, mutta maaleja ei saatu.

Toinen jakso oli oikeastaan täysin identtinen. Tasaista vääntöä ja molemmat pystyivät pitämään palloa. Pallo saatiin kulmasta jo maaliviivalle asti ja myöhemmin Visalla oli avopaikka siirtää Kisa johtoon. Johdon nappasi kuitenkin NJS, kun he katkaisivat syötön ja saivat pedattua vetopaikan. Kisa aloitti kiriä ja taistelutahtoa löytyikin. Suntti oli todella lähellä tasoitusta ja veto meni aivan tolpan vierestä ohi. Ottelu ratkesi valitettavalla tavalla, kun kaukoveto yllätti Topin ja pallo livahti verkkoihin hyvin helposti.

Ottelu oli tasaväkinen kamppailu ja kummankaan voitto ei olisi ollut vääryys. NJS teki tällä kertaa maalit ja ansaitsivat siten jatkopaikkansa. Kisan cup taival päättyi siis jo ensimmäiselle kierrokselle. Seuraava peli on tulevana lauantaina Tuusulan urheilukentällä, kun kohtaamme PKKU/2:sen.

Lisätietoja