TuPS - JoKi

TuPS - JoKi 1-4(1-2)

Avauskokoonpano: Topi - Simo, Duma, Larva, Tontsa - Kentsu, Tupu, Pete (C), Visa - Suntti, Lälly

Penkillä: Kyy, Skede, Kitti, Edu, Ville, Aaro, Nuutti, Teemu

Maalintekijät: Kentsu, Lälly, Teemu, Edu

Jani oli junnujen kanssa turnausmatkalla viikonloppuna, kun Kisa kohtasi TuPS:in harjoitusottelun merkeissä. Pyry otti siis päävalmentajan tehtävät itselleen tämän ottelun ajaksi. Pyry onnistuikin sytyttämään pelaajat otteluun ja peli-ilme oli huomattavasti parempi, kuin Kontua vastaan. Pelissä oli mukana myös useampikin A-junnu ja he esiintyivät edukseen.

Kisa pystyi hallitsemaan ensimmäistä jaksoa hyvin. Peliä pystyttiin kääntämään nopeasti ja TuPS oli vaikeuksissa nopeiden pelaajien kanssa. Kentsu pääsi tekemään 0-1 maalin, kun hänelle tarjoiltiin hyvä keskitys takatolpalle. Hetkeä myöhemmin Lälly tykitti pallon etukulmaan ja peli oli jo 0-2. Isännät saivat peliään hieman käyntiin ja vaarallinen erikoistilannejoukkue iskikin kavennuksen lopulta kulmasta. 

Toisella jaksolla Kisa pystyi myllyttämään vaihtoja ja TuPS:lta loppui yksinkertaisesti jalat. Palloa pystyttiin pitämään hallitusti, mutta tarpeen vaatiessa hyökättiin nopeasti. Nopeista hyökkäyksistä päästiin iskemään vielä kahdesti, kun Teemu ja Edu tekivät yhdet mieheen. Maali oli Edulle ensimmäinen miehissä. Debyytit ottelussa pääsivät tekemään Ville, Aaro ja Nuutti.

Karkelot jatkuvat tulevana lauantaina klo 14.15, kun Kolsassa pelataan kauden ensimmäinen virallinen ottelu! Vieraaksi astelee NJS/2 Regions' Cupin merkeissä, joten tervetuloa kannustamaan.

 

Lisätietoja