FC Kontu - JoKi

FC Kontu - JoKi 3-2(2-0)

Avauskokoonpano: Topi - Marko (65'), Duma, Larva (80'), Tontsa (46')(65') - Ken (36'), Pete, Parjanen (46')(80'), Tupu, Suntti - Visa

Penkillä: Simo (36'), Wade (46'), Lälly (46')(75'), Skede (75')

Maalintekijä: Parjanen (85'), Visa (90')

Kisa jatkoi harjoitusotteluitaan Kontun vieraana sunnuntaina. Kahden hyvin sujuneen pelin jälkeen isännät tarjosivat kylmää kyytiä ja tulos mairittelee Kisaa. Kontu oli alusta asti paljon organisoitumpi ja piti palloa määrätietoisesti. Johto syntyi lopulta pilkulta puolessavälissä avausjaksoa ja hetki sen perään peli oli 2-0. Parjanen pääsi puolittain läpi ennen näitä maaleja ja oli lähellä tehdä.

Toisella jaksolla kaava jatkui samana ja Kisan hyökkäyspeli oli satunnaista. Kontu sai tilanteita melko tiheään ja lopulta peli oli 3-0. Tässä kohdin peli oli sen verran selvä, että isännätkin löysäsivät hieman. Kisa pääsi iskemään vikalla kympillä kaksi kertaa erikoistilainteista. Parjanen upotti vaparin kovalla vedolla alakulmaan ja Visa puski kulman etukulmaan.

Ottelu kuvasti hyvin miksi harjoitusotteluita pelataan ja töitä on vielä tehtävänä. Työt jatkuvat 10.3. TuPS:in vieraana harjoitusottelun merkeissä. Regions' Cupin kotiottelu on myös saatu sovittua ja ottelu pelataan 17.3. lauantaina klo 14.15 Jokelan tekonurmella, kun vastaan astelee NJS/2.

Lisätietoja