JoKi - SibboV

JoKi - SibboV 2-0(0-0)

Avauskokoonpano: Kyy - Tontsa(58'), Duma(46'), Marko, Visa(72') - Kentsu(80'), Pete (C), Jorkki(17')(72'), Tupu, Suntti(58') - Parjanen(46')(80')

Penkillä: Simo(46'), Larva(46'), Lefa(17')(46')(82'), Kitti(46')(68'), Skede(68')(82'), Emu(58'), Teemu(58')

Maalintekijä: Kitti(63'), Pete(85')

Harjoitusottelut jatkuivat Järvenpään monitoimihallissa, kun SibboV saapui vierailulle. Sipoon kakkosjoukkue on joskus kohdattu Nelosessa, mutta heidän edustusjoukkue oli uusi tuttavuus. Peli alkoi hapaaroiden ja vieraat saivat parhaat paikkansa ottelun alkupuolella. Vaarallisimpana läpiajo, josta Kisan pelasti ainoastaan ohi mennyt veto. Kisan peli alkoi löytää juonta jakson loppua kohden ja peli tasaantui.

Toinen jakso olikin sitten Kisan heiniä. Laitojen kautta päästiin murtautumaan hyvin ja lopulta Kentsun keskitys löysi Kitin etutolpalta. Skedelle tarjoutui myös avopaikka, mutta tällä kertaa ei uponnut. Pitkä myllytys tuotti tulosta vasta pelin loppuhetkillä, kun Peten komea veto upposi yläkulmaan. Ottelussa debyyttinsä pääsi tekemään try-outilla oleva Joni Parjanen, joka on kevään harjoitellu joukkueen mukana.

Harjoitusottelut jatkuvat seuraavana viikonloppuna Tuusulan urheilupuistossa. Vastassa on PKKU/2. Regions' Cupin ensimmäinen kierros on myös arvottu ja Kisalle osui vastustajaksi NJS/2. Arpa antoi kotiottelun ja se pelataan alustavasti maaliskuussa.

Lisätietoja