NuPS - JoKi

NuPS - JoKi 1-1(0-1)

Avauskokoonpano: Kyy - Emu(64'), Larva, Tontsa, Visa - Suntti(76'), Pete(c), Jorkki(64'), Tupu, Teemu(45')(76') - Lefa(45')

Penkillä: Simo(64'), Lälly(45'), Edu(64'), Tamminen(45')

Maalintekijä: Suntti(3')

Miesten edustusjoukkue aloitteli kauteen 2018 valmistautumista ensimmäisellä harjoituspelillä Nummelassa. Muuutama poissaolo avasi junioreille näyttöpaikkoja ja he käyttivät ne hienosti edukseen. Debyyttinsä avauksessa pääsi tekemään Lari "Larva" Järvi ja uusi hankinta Toni "Tontsa" Ahola. Avauskokoonpanon keski-ikä oli vain 21,8 vuotta ja A-juniori-ikäisiä pelaajia oli 8 kappaletta. Jokelalainen juniorifutis tuottaa selvästikkin tulosta! Penkin päässä nähtiin myös tuttu naama, kun Pyry aloitti valmentajan tehtävät Janin apuna. Vakava loukkaantuminen katkaisi Pyryn hienon pelaajauran viime kaudella, mutta JoKi-sydän sykkii edelleen.

Kisa hallitsi ensimmäista jaksoa hienosti ja johtomaali saatiinkin jo alkuminuuteilla, kun Suntti pääsi viimeistelemään takatolpalta. Isäntien hyökkäykset pysähtyivät hienosti pelanneeseen puolustuslinjaan kerta toisensa jälkeen ja ne muutamatkin maalille asti menneet tilanteet Kyy hoiti todella hienosti. Teemulla oli myöhemmin mahdollisuus kasvattaa johtoa, mutta veto meni oikealta hieman ohi.

Toisella jaksolla NuPS sai enemmän otetta peliin ja he onnistuivatkin tasoittamaan pelin toisen jakson alkupuolella. Edustusjoukkue debyyttinsä vaihdosta tekemään päässyt Eetu "Edu" Juntunen oli lähellä tehdä johtomaalin, kun vastustajan puolustaja syötti hänet läpiajoon. Veto osui kuitenkin veskarin jalkoihin. NuPS kilautti vaparin vielä pelin lopussa ylärimaan, mutta lähemmäksi he eivät voittoa päässeet.

Lisätietoja