JoKi - NJS

JoKi - NJS 0-2(0-1)

Avauskokoonpano: Kyy - Emu, Duma, Musti (90'), Visa - Lenni (81'), Tupu, Jorkki, Pete (C), Lälly - Suntti

Penkillä: Topi, Tamminen (90'), Teemu, Larva, Skede (81'), Simo, Kitti

Maalintekijät: -

Sarjan alkuperäisenä voittajasuosikkina kauteen lähtenyt NJS saapui vierailulle Jokelaan. NJS on kauden mittaan kuitenkin hyytynyt sarjan kärjestä, mutta ei se sarjan toinenkaan sija huono ole. Peli oli jo ennakkoonkin siis haastava Kisalle. 

Kisa jatkoi valitettavaa tapaansa uinua otteluiden alut ja jälleen kerran vastustaja sai johdon puoli-ilmaiseksi jo muutaman minuutin pelin jälkeen. Ottelu jatkui vieraiden hallitessa palloa, mutta Kisa puolusti tiiviisti ja maalipaikat olivat kortilla. Tasoitus oli erittäin lähellä, kun Pete täräytti vaparin tolppaan. Paikoin Kisan vastahyökkäykset olivat jopa vaarallisempia, kuin vieraiden yritykset, mutta se tärkein jäi aina uupumaan.

Toinen jakso jatkui samalla kaavalla. Kisa puolusti ja NJS piti palloa. Ottelun lopullinen ratkaisu syntyi pilkulta pelin loppupuolella. Vieraiden pelaaja kaatui rangaistusalueella kovan huudon saattelemana ja tilanteesta tuomittiin kyseenalainen rankkari, koska tuomari oli antanut pelin jo hetken jatkua.

Kisan syyskausi on ollut todella haastava, mutta päätavoite, sarjapaikan säilyttäminen, on edelleenkin omissa käsissä. Kolme erittäin tärkeää peliä jäljellä voitettavia joukkueita vastaan.

Lisätietoja