Jalkapallo uutiset Miehet

KoiPS - JoKi

Havukosken tekonurmelta lähti Jokelan Kisan mukaan yksi piste. Kisalle olisi ollut tarjolla enemmänkin, mutta punainen kortti käänsi pelin taisteluksi vieraspisteestä. Kovat otteet kentällä 2-2 (0-1) tuloksen ohella toivat varmasti viihdettä paikalle saapuneille katsojille.

Kisa tuli ottelun alkuun hyvin ja hallitsi kenttätapahtumia hienoisesti. Nihkeä tekonurmi toi kuitenkin omat haasteensa syöttötyöskentelyyn, eikä hienouksia nähty. Vartin kohdalla Visa Kivikoski riisti hyvän prässipelin jälkeen pallon KoiPS-puolustukselta ja viimeisteli kuudentoista kulmilta kierteisen pallon takayläkulmaan. Severi Vartti oli maalillaan voimaton, ja Kisa pääsi juhlimaan kaunein hienointa osumaa.

Maalin jälkeen peli jatkui tasaisena, eikä kummallakaan joukkueella ollut sen maireampia maalipaikkoja kuin pallonhallintajaksojakaan. Kotijoukkue pyrki hyökkäämän pitkine palloineen laitojen kautta, Kisan parhaat paikat taasen syntyivät tiukasta muodosta nopeasti käännettyjen hyökkäysten myötä. Kivikosken ajoittainen kova prässi tuotti KoiPS:n alakerralle vaikeuksia muutamaan otteeseen.

Tauolle mentiin 0-1 vierasjohdossa, ja Kisalla tuntui olevan peli mukavasti hallinnassa. 2. jakso alkoi täysin erinäköisenä: KoiPS loi kovaa painetta jokelalaisten maalille, jonka suojaaminen ei sen suuremmin näyttänyt enää Kisa-pelaajia kiinnostavan. Liike ja ajatus oli kadoksissa, ja pallo pysyi suurimman osan ajasta ainoastaan omalla kenttäpuoliskolla.

Hetkessä KoiPS oli punnertanut itsensä rinnalle – ja ohi. Ensin Simo Miettinen viimeisteli 1-1 osuman, viitisen minuuttia myöhemmin Joona Kyander kaivoi palloa selkänsä takaa Miika Lindqvistin pahanteon jäljiltä. Hetkessä Kisan johto oli sulanut ja sijalle sysätty takaa- ajajan rooli. Pian JoKi:n peli palasi lähemmäs tuttua, ja kotiote kirposi.

Jos KoiPS:n kahta maalia ei toisen puoliajan alussa tarvinnut kauaa odottaa, Kisan kuittikin tuli välittömästi. Vain kolme minuuttia edellisen osuman jälkeen Kyanderin pitkä avaus tavoitti kotijoukkueen puolustuslinjan, jota Kivikoski painosti vahvasti. Toppari yritti toimittaa pomppivan pallon yhä maalivahdille, mutta se nousikin liiakseen ja painui omaan nuottaan.

Peli jatkui tasaisena aina siihen asti, että illan käännekohta saavutettiin 69. peliminuutilla. Kivikoski pääsi läpiajoon, ohitti maalivahdin, mutta kaatui ilmiselvästä kontaktista. Tuomarin pilli soi, ja jokainen tapahtuma-alueella oleskellut osasi odottaa vain rangaistuspotkua. Koko pelin ailahtelevasti tuominnut erotuomari nosti kuitenkin Kivikoskelle filmaamisesta toisen varoituksen. Kisan pilkku – ja todennäköinen johtoasema – muuttui tasapelipisteen puolustamiseksi vajaamiehisenä.

Pelin viimeinen vajaa puolituntinen oli yhtä suurta torikokousta, josta kummankin värisiä kortteja olisi ollut oikeutettua nostaa molempien joukkueiden suuntaan. Joka tapauksessa JoKi taisteli hyvin ja vei pisteen mukanaan haastavalta vieraskentältä. Lopun ilme ja taistelu lämmittää, vaikka lopputulos jää toisaalta kaivertamaan.

JoKi:

Ken Kuusisto

Toni Ahola

Simo Mäkinen (58’ Perttu Keskinen (v.))

Petri Lappalainen (62’ Lari Tapaninen) (85’ Aleksi Kokko) (90+2’ Aleksi Wilenius)

Mikael Wilenius

Emil Jousimaa

Ville Taipale (v.)

Visa Kivikoski (v.) (p.)

Joona Kyander

Joona Järvinen (v.)

Juho Järvi

VJS - JoKi

Jokelan Kisa ei onnistunut kartuttamaan pistepussiaan torstai-iltana Vantaalla. VJS napsi suvereenin voiton 5-0 (1-0) tuloksella, vaikkakin myös vieraat saivat etenkin ensimmäisellä jaksolla omat mahdollisuutensa maalintekoon. Edelliskierroksella Tikkurilan Palloseuraa vahvasti härnännyt Kisa ei osoittanut samanlaista ilmettä Myyrmäessä, vaan niin oma pallollinen pelaaminen kuin puolustustyöskentely oli valitettavan heikkoa.

Pisteitä on kuuden kierroksen jäljiltä kaksi, mutta on selvää, että alkukauden vastustajat ovat olleet lohkon kärkipään joukkueita. Torstaina Jokelan vierailulle suunnistaa lohkokolmonen, SAPA/3, ja on varmaa, että kotona nähdään taas nälkäinen Kisa-lauma.

“Nyt suunta eteenpäin. Kaikki pitää unohtaa tästä pelistä. Haluan nähdä aivan erinäköistä ilmettä torstaina (SAPA-pelissä)”, toteaa päävalmentaja Tommi Wilenius.

JoKi:
Ken Kuusisto

Petri Lappalainen

Emil Jousimaa

Ville Taipale (Simo Mäkinen 74’)

Tuomo Palonen (Aleksi Kokko 84’)

Perttu Keskinen (Nikolas Kitti 38’)

Visa Kivikoski

Joona Kyander

Joona Järvinen

Kai Kuusisto (Toni Ahola 33’)

Juho Järvi (Tuomas Lehto 65’)

JoKi - RiPS

Pisteet pantiin jakoon, kun Riihimäen Palloseura tuli vierailulle sateiseen Lepolaan. 2-2 (0-1) lopputulosta voidaan pitää oikeutettuna, vaikka molemmilla joukkueilla olikin mahdollisuudet maalata itselleen himoittu avausvoitto.

Jo ennen peliä oli tiedossa, ettei päivän ottelussa nähtäisi suurempia hienouksia, sillä runsas sade vesitti kentän ohella aikeet kauniista syöttötyöskentelystä. Peli tulisi ratkeamaan pitkälti kaksinkamppailuihin sekä juoksukuntoon raskaalla nurmella.

Ottelu alkoikin vauhdikkaasti, ja heti oli huomattavissa, että kyseessä oli jonkinasteinen paikalliskamppailu. Tilanteisiin mentiin kovaa, eikä kumpikaan saanut itse luotua omalla pallollisella pelaamisellaan sen parempia maalintekomahdollisuuksia. RiPS oli alussa hienoisesti enemmän pallossa, muttei se kontrolloidusti kovin pitkiä aikoja saanut viettää JoKi-puoliskolla.

Molemmat joukkueet saivat puolittaisia, melko vaarattomia tilanteita, jotka olivat useimmiten seurausta vastustajan huolimattomasta pelaamisesta haastavalla kentällä. Kokonaisuuden ensimmäinen puolituntinen oli Kisalta mainiota pelaamista.

Kun pelikello saavutti puolen tunnin rajapyykin, RiPS iski ottelun avausmaalin. Kisa- puolustuksen heikko syötti tavoitti muutaman kyseenalaisen pompun kautta Joona Jokelan, joka nosti pallon yli peittämään tulleen Kyanderin. Kuvaavaa on se, että vieraiden puolustuksen konkari Lauri Jormanainen totesi maalin jälkeen omilleen, ettei heidän johtoasemansa ollut missään nimessä ansaittu.

Kisa ei saanut enää avausjakson loppupuolelle samanlaista otetta pelistä. Suurempaa vaaraa uusista takaiskuista ei kuitenkaan ollut, ellei lasketa tilannetta, jossa Kisa joutui jo suorittamaan ensimmäisen vaihtonsa Mikael Wileniuksen telottua polvensa ikävän näköisesti.

Toiselle jaksolle kotilauma tuli jälleen vahvasti etenkin kapteeni Petri Lappalaisen johdolla. Pelissä oli nähtävissä koko alkukauden kaivattua nälkää; kaksinkamppailut jäivät omille ja hyökkäyksiin lähdettiin vauhdilla. Riihimäkeläisten puolustus oli vaikeuksissa varsinkin vikkelän Ken Kuusiston kanssa. Sama mies iskikin tasoituksen 51. peliminuutilla, kun vapaasta paikasta sijoitettu viimeistely saavutti komeasti takayläkulman.

Hyvä JoKi-jakso sai jatkoa. Hyökkäyksiä luotiin etenkin vasemman laidan kautta, josta Kuusisto tai Lappalainen olivat karata useaan otteeseen. Tuloksena oli kuitenkin lähinnä sivuvapaa- ja kulmapotkuja, jotka vaarallisuudestaan huolimatta eivät tuottaneet tulosta.

Kaivattu johto-osuma saavutettiin 64. minuutilla odotetulla tavalla: Kuusisto riensi laidaltaan läpi ja antoi matalan keskityksen maalinedustalle, josta Visa Kivikoski painoi pallon sisään. Tämän jälkeen myös vierailijat alkoivat saada omasta pelistään otettaan. Eikä aikaakaan, kun palloa poimittiin Kyanderin selän takaa Joona Jokelan osuttua toistamiseen.

Loppukamppailun ajan ilmassa oli jännitystä, sillä peli aaltoili molempiin päihin eikä olosuhteiden luomaa sattuman mahdollisuutta voinut olla huomioimatta. Etenkin RiPS:n Pietari Palomäki oli alati vaarallinen hyökkäyssuuntaan. Tunteet kävivät molemmissa leireissä kuumina – voiton merkitys niin pisteiden kuin radanvarren herruuden merkeissä oli selvästi suuri.

Ottelun lopussa paras paikka siunaantui kotijoukkueelle, kun juuri vaihdosta sisään tullut Lari Tapaninen pääsi nokikkain RiPS-vahti Matias Laurilan kanssa. Aikaa oli ehkä liikaakin, ja laukaus suuntautui maalivahdin syliin.

Vaikka tarjolla olisi ollut enemmän, on JoKin syytä olla tyytyväinen varsinkin kentällä nähtyyn ilmeeseen. Olosuhteiden vuoksi kauneuksia ei esitetty, mutta tiukan kamppailun jälkeen oli nähtävissä, että pelaajat olivat antaneet kaikkensa.

Valmentaja Jani Järvinen kommentoi päivän ottelua: ”Muutamien avainpelaajien pelikunto oli epävarmaa ja se jo itsessään toi valmennuksellisia haasteita. RiPS saa olla tyytyväinen tasapeliin. Oltiin parempia ja kolme pistettä oli tarjolla, mutta Pietari Palomäki piti RiPS:n mukana henkilökohtaisella osaamisellaan. Hienoudet toki puuttuivat molemmilta, kun olosuhteet oli heikot. Päivän parhaimmat pelaajat löytyvät kolmikosta Kuusisto, Lappalainen, Lehto. Varsinkin Duma (Lehto) oli isäntä ekalla jaksolla ja piti German Pukin taskussaan. Ennen kaikkea positiivista on se, että oma pelaaminen etenee pelistä toiseen paremmaksi.”

JoKi:
Ken Kuusisto

Petri Lappalainen

Mikael Wilenius (Toni Ahola 39’)

Emil Jousimaa

Ville Taipale (Veikko Valtonen 82’)

Tuomo Palonen

Perttu Keskinen (Juho Järvi 68’)

Visa Kivikoski

Joona Kyander

Joona Järvinen

Tuomas Lehto (v.) (Lari Tapaninen 88’)

JoKi - FC Kontu

Jokelan Kisa joutui lähtemään tyhjin käsin kotimatkalle, kun Kontu latoi tulostaululle tylyt lukemat 5-0 (2-0) suvereenin esityksen päätteeksi. Aika ajoin aktiivisesti pelanneet vierailijat eivät kyenneet lainkaan maalintekoon ja väsähtivät lopussa, mutta Kisan pelistä on kuitenkin mahdollista poimia liuta positiivisia piirteitä mukaan seuraavaan otteluun.

JoKi lähti perjantai-illan otteluun FC Kontun vieraaksi selvästi altavastaajan roolissa. Kisa oli kahdesta ensimmäisestä ottelusta ottanut saalikseen yhden tasapelin, kun taas kontulalaiset majailivat kolmessa pisteessä. Kotijoukkueella oli varmasti nälkää palata voittokantaan edellisellä kierroksella yllättäneen NJS-vierastappion jälkeen.

Kisa oli ottelun alussa hyvällä jalalla liikkeellä, ja aktiivinen prässipelaaminen tuotti yllättäviäkin vaikeuksia Kontu-alakerralle. Sen vaarallisempiin paikkoihin JoKi ei kuitenkaan päässyt, vaan riistoista syntyneet vastahyökkäyssaumat kariutuivat luokattomiin ratkaiseviin syöttöihin. Ensimmäinen vaarallinen paikka siunaantuikin kotijoukkueelle: Zedan Haynin keskitys tavoitti maalilta Behar Zymberin, jonka pusku suuntautui kuitenkin hieman ohi maalin.

”Ekat 15-20 minuuttia oli meiltä todella hyvää. Noudatettiin pelikirjaa korkealla prässillä ja saatiin sitä kautta hyvää painetta”, kapteeni Petri Lappalainen kertaa pelin alkua.

Kontu alkoi saada omaa pallollista peliä uomiinsa. Kotijoukkue pyrki murtautumaan laitojen kautta keskityspaikkoihin, mutta Kisan keskuspuolustus siivosi pallot pois vaarallisimmilta sektoreilta. 16. peliminuutin kohdalla Kontu murtautui keskustan kautta, Zymberi rynni pallon perässä pieneen kulmaan ja sai pallon sijoitettua uskomattomasti ohi Topi Tervon.

Kisan ote pelistä alkoi lipsua. Vieraiden pakka valui liian alas, mikä teki myös hyökkäyksiin lähdöstä hyvin haastavaa. 21. minuutilla JoKi sai kuitenkin luotua oivallisen maalintekotilanteen. Ken Kuusisto syötto Petri Lappalaiselle laitaan, josta pallo pelattiin rangaistusalueen rajamaille Joona Järviselle. Tästä vielä syöttö Kuusistolle, jonka viimeistely ei kuitenkaan tavoittanut maaliverkkoja.

Kontu vyörytti laitojen kautta hyökkäyksiä kohti JoKi-maalia. 34. minuutin kohdalla tämä tuottikin tulosta, kun Tervo kaatoi puolittaiseen läpiajoon karanneen Tommy Chu Duc Huyn. Rangaistuspotkua asettui ampumaan Joni Häppölä, joka sijoitti pallon keskelle maalia.

2-0 maalin jälkeen peli pyöri ennallaan. Voisi sanoa, että tauko tuli JoKi-leirin kannalta hyvään saumaan, sillä enemmiltä takaiskuilta selvittiin ja toiselle puoliajalle saataisiin kaivettua taas hieman enemmän energiaa.

Kisa suoritti tauolla vaihdon: Kai Kuusisto tuli ulos, Tuomas Lehto toppariksi ja Ville Taipale siirrettiin ylemmän keskikentän tontille. Vieraat tulivatkin toiselle puoliajalle jälleen aktiivisesti. Vaarallisimmat maalipaikat siunaantuivat kuitenkin edelleen erinomaisesti pelanneelle Kontulle.

Ensin 51. minuutilla Zymberi pääsi yrittämään maalintekoa Häppölän alustuksesta, ja pian tämän jälkeen Tomi Pimilä heilutti sivuverkkoa.

Kisa-pelaajien jalka alkoi selvästi väsyä, minkä myötä kotijoukkue pääsi yhä useammin potentiaalisille maalintekopaikoille. Kontu ei kuitenkaan saanut palloa maaliin, vaikka useampi pelaaja sai mahdollisuuden sinetöidä pelin lopullisesti. Kotijoukkueella ei kuitenkaan missään vaiheessa ollut suurempaa hätää, sillä Kisan vastahyökkäykset jäivät melko ponnettomiksi.

”Oma pallollinen pelaaminen jäi vaisuksi, mikä toisaalta oli seurausta vastustajan aktiivisesta pallollisen pelaajan paineistamisesta. Toki tekonurmi toi myös omat haasteensa, kun ollaan nurmella treenattu”, Lappalainen toteaa Kisan ontuneesta hyökkäyspelistä.

Kun toista puoliskoa oli pelattu puolisentuntia, Häppölä ampui kuudentoista rajalta illan toisensa ohi muutaman erinomaisen torjunnan ottaneen Tervon.

Kontu vaihtoi laitoihin uusia nopeita pelaajia esimerkiksi Aziz Jmaalin muodossa, ja tämä alkoi olemaan liikaa vierailijoiden väsyneelle puolustukselle. Kentällä tilat kasvoivat suuremmiksi. Vaikka peli oli selvästi Kontun hallinnassa - niin maalintekotilaisuuksien kuin pallonhallinnan kannalta -, sai myös Kisa jokseenkin parempaa pallollista peliä aikaiseksi omalla hyökkäyspuoliskollaan. JoKin ehkä parhaimmaksi paikaksi jäi Lappalaisen volley, joka ei kuitenkaan kääntänyt vierailijoiden maalisaraketta ensimmäisen osuman puolelle.

Yhä laitojen kautta murtautunut kotijoukkue iski pelin viimeisellä vitosella kaksi maalia. Ensin Jmaali keskitti ja Yeboah Nyamekye viimeisteli, sitten Jmaali otti Pimilän loistavan ristipallon haltuunsa, kuljetti ja ohitti varmalla viimeistelyllä Tervon.

Lopulta 5-0 voitto tuli kotijoukkueelle rutiinilla, eikä sen tarvinnut tehdä ihmeellisyyksiä täyden pistepotin eteen. Sarjapisteet maistuivat selvästi Kontu-kopissa, eikä olisi suuri ihme, jos joukkue pelaisi syksyn viimeisillä kierroksilla noususta. Myös parinkymmenpäinen ultra-röykkiö mieltyi varmasti näkemästään; laulut raikasivat yhä pelaajien siirtyessä pukusuojiin.

Lappalainen kääntää katseensa jo ensi viikon koitokseen: ”Jalkoja pitää löytyä enemmän seuraavan peliin. Nyt loppu rehellisesti sanottuna kunto. Samoin maalipaikoille pitää päästä paremmin ja viimeisen kolmanneksen ratkaisut ja suoritukset saada paremmalle mallille.”

Kisa kohtaa seuraavalla kierroksella Riihimäen Palloseuran, kun kautensa kolmella tasapelillä aloittanut joukkue saapuu lauantaivieraaksi Lepolaan. Kotiyleisön tuki on korvaamatonta, jotta tärkeät pisteet jäävät Jokelaan!

JoKi:

Topi Tervo

Ken Kuusisto

Petri Lappalainen (Simo Mäkinen 83’)

Mikael Wilenius

Emil Jousimaa

Ville Taipale (v.) (Nuutti Poikonen 79’)

Tuomo Palonen

Perttu Keskinen

Joona Järvinen (v.)

Juho Järvi (Aleksi Kokko 62’)

Kai Kuusisto (v.) (Tuomas Lehto 46’)

JoKi - FC Futura

Kotiavauksesta ei pisteitä – Futura sinetöi pelin jo avausjaksolla

Omat virheet kostautuivat Kisalle, kun Lepolan nurmelle asteli vieraita Porvoosta. Ottelu päättyi Futuran 1-4 (0-4) voittoon, mutta vauhdikkaasta ja yllättävän kuumatunteisesta ottelusta oli varmastikin viihdettä myös runsaslukuiselle kotiyleisölle.

Jo otteluun lähdettäessä oli selvää, että JoKi tulee pelaamaan altavastaajan roolissa. Kotijoukkue vetääntyikin tiukkaan pakettiin omalle kenttäpuoliskolleen ja antoi Futuran kierrättää palloa rauhassa omassa alakerrassaan. Yksittäiset pitkät pallot alakerta Grani- laina Juho Tuuliaisen sekä maalivahti Kyanderin johdolla hoitivat mainiosti, eivätkä vieraat päässeet heti alussa hätyyttelemään kotimaalia.

Kisan oma syöttötyöskentely jäi vaisuksi, ja helppoja virheitä tuli luvattoman usein. Kun tämän yhdisti lepsuhkoon kaksinkamppailupelaamiseen, ei Futuran laadun tuntien ollut yllätys, että palloa siivottiin oman maaliviivan tuntumasta noin kahdeksannen peliminuutin jälkeen. Hetken kuluttua tästä pallo vietiin pilkulle, kun topparina pelanneen Lappalaisen taklaus tulkittiin rikkeeksi. Anton Britschgi pallon taakse, varma sijoitus hyvin tilannetta seuranneen Kyanderin taakse oikeaan alakulmaan ja Futura 0-1 johtoon.

Kotijoukkue ei saanut otetta omasta pelistään, ja Futura pääsikin yhä useammin puolikkaille paikoille Kisa-puolustuksen avustuksella. Parhaat paikat siunaantuivat Markus Tukiaiselle, mutta viimeistely-yritykset kääntyivät takatolpan ohitse. JoKi iski vastaan ja saikin muutaman puolittaisen, vaikkakin vaarattoman, keskityspallon Walter Vikströmin maalin edustalle.

33 minuutin kohdalla Futura sahasi Kisan keskustan muutamalla hienolla kombinaatiolla. Tukiainen käänsi maalinedustalta vielä takaviistoon, ja Britschgi nautiskeli illan toisensa. Muutaman minuutin kuluttua mies sai hatullisen täyteen: Vieraiden keskitys painui koko puolustuslinjan ylitse, josta pallo saatiin vielä toimitettua maalin eteen. Britschgi survoi pallon maaliin ja Kisan tasuripistehaaveen lopullisesti menneeksi.

Futuran erikoistilanteet olivat alati vaarallisia, ja jakson lopulla palloa poimittiin neljännen kerran verkoista sivuvapaapotkusta syntyneen osuman jäljiltä. Vieraat eivät kuitenkaan lopettaneet pelaamista, vaan lämpöä riitti ilman ohessa myös pelikentällä. Jakson lisäajalla saatiin ottelun ensimmäinen torikokous aikaiseksi, kun Kai Kuusistoa kohdeltiin kaltoin jälkipelin merkeissä.

”Vastustaja pelasi juuri niin kuin odotimmekin. Pelaamisemme oli muuten kontrollissa, mutta muutama virhe ja löysyys ratkaisevissa paikoissa aiheutti mustan kymmenminuuttisen, jolloin vastustaja iski kolme maalia. Omista virheistä niiden paikat tulivat”, päävalmentaja Tommi Wilenius kertaa ensimmäistä jaksoa.

Toiselle jaksolle kotijoukkue asteli erilaisella ilmeellä. Tauolla tehty tuplavaihto ja asennemuutos muutti joukkueen prässipelaamisen aivan erinäköiseksi. Futuran alakerta oli vaikeuksissa, ja Kisa sai ottelusta paremman otteen.

JoKi iskikin heti toisen puoliskon alkuun: Joona Järvisen sivuvapaapotku tavoitti Nikolas Kitin pään. Pallo laitaan siirretylle Lappalaiselle, ja pusku sisään. Kavennusosuma oli maistuva. Peli kääntyikin entistä enemmän Kisan toivomaan muotoon. Vieraiden pasmat alkoivat seota, ja palloa kolkuteltiinkin pian Futura maalin ylärimassa - Lappalaisen keskitys kääntyi kuitenkin maaliviivan väärälle puolelle.

”Tokalle puolikkaalle nostettiin prässiä ja saatiin vastustajan peliä selvästi horjutettua. Oikein energinen puoliaika ja oltiin pitkään jopa kuskin paikalla.”

Turhautuminen paistoi tulostaulusta huolimatta lähinnä vierailijoiden kasvoilla. Tiukat kaksinkamppailut pureutuivat ihon alle, ja Futuran valmentajaakin muistettiin noin tunnin kohdalla keltaisella kortilla. Heti tämän jälkeen Kisa oli jälleen lähellä maalintekoa. Kitti vapautti komealla syötöllä Lappalaisen laidalta. Keskityspallo tavoitti maalilta Visa Kivikosken, mutta heikossa asennossa ollut laituri ei saanut sudittua palloa sisään.

Myös Futura alkoi saada omaa peliään totuttuun kuntoon ja puolittaisia maalipaikkoja nähtiin molemmissa päissä pelin aaltoillessa joutuisaan tahtiin. Vielä pelin lopulla kumpikin joukkue pääsi loistavien vapaapotkujen myötä lähelle maalintekoa, mutta veräjänvartijat venyivät mainioihin pelastuksiin omilla maaleillaan.

Vaikka toinen puolisko esittikin kovia kaksinkamppailuja ja kuumia tunteita, saatiin peli vietyä siististi loppuun. 1-4 vierasvoitto oli varmastikin paikalle saapuneiden vieraskannattajien mieleen. JoKi saa olla kuitenkin tyytyväinen toisen jakson ennakkoluulottomaan esitykseensä, josta on hyvä jatkaa kohti ensi perjantain Kontulan vierailua.

Samoilla linjoilla on myös Wilenius: ”Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevia kohtaamisia päävastustajiemme kanssa. Kunto nousee kohisten ja pelilliset palaset loksahtelevat vähitellen kohdilleen. Odotan, että jo parin viikon päästä kykenemme pelaamaan haluamamme näköistä jalkapalloa.”

JoKi:
Ken Kuusisto (v.)

Toni Ahola (Nikolas Kitti 46’)

Petri Lappalainen (Lari Tapaninen 87’)

Mikael Wilenius

Ville Taipale

Visa Kivikoski

Joona Kyander

Joona Järvinen (v.)

Juho Järvi (Aleksi Kokko 60’)

Kai Kuusisto (Perttu Keskinen 46’)

Juho Tuuliainen (v.)

Lisätietoja