Jokelan Kisa on perustettu vuonna 1931. Alunperin lajeina ovat olleet yleisurheilu, voimistelu ja hiihto sekä myöhemmin nyrkkeily, painonnosto ja pesäpallo (kts. Historiaa). Nykyisin seurassa on neljä aktiivista jaosta: jalkapallo, salibandy, sulkapallo ja lentopallo. Seuralla on yhteensä noin 450 jäsentä.


Jokelan Kisan tavoitteena on olla yksi alueensa merkittävimpiä lasten ja nuorten liikuttajia tarjoten matalan kynnyksen harrastus- ja kilpaurheilutoimintaa edullisesti.

Panostamme laadukkaaseen valmennukseen, aktiiviseen viestintään, vanhempien integroimiseen osaksi joukkueiden toimintaa sekä seuran ja joukkueiden vahvan talouden ylläpitoon ja kehittämiseen.

Tarjoamme yhteisöllistä ja perheet huomioonottavaa urheilutoimintaa, jossa päiväkodit ja koulut ovat olennaiset yhteistyökumppanit vanhempien ohella.

Lisätietoja seuran strategiasta löydät täältä.

Tutustu sivuihimme, katso yhteystiedot, ota yhteyttä ja lähde mukaan nauttimaan mahtavista harrastuksista! Jalkapallokausi kolkuttelee jo ovella!

Kevätaurinko pilkottaa entistä useammin, mikä tarkoittaa jalkapallokauden alkamista ja pelien lähestymistä. Jokelan Kisassa voit harrastaa jalkapalloa todella edullisesti iloisessa ympäristössä.

Valmennuksessa pyrimme kasvattamaan pelaajiemme sisäistä motivaatiota niin yhteisöllisyyden, pätevyyden tunteen kuin autonomian kautta. 4-13 vuotiaiden valmennuksessa keskitymme urheilullisuuden kehittämiseen ja urheilijoiden monipuoliseen kehittämiseen. Lajitaitojen lisäksi opetamme alakouluikäisille pelaamista position play - metodia mukaillen.

Jos sinulla on kysyttävää toiminnastamme, ota rohkeasti yhteyttä seuran valmennuspäällikköön: 

Janne Juntto, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040-7635166

Harjoitusryhmämme jalkapallossa kaudella 2021

Miehet - edustusjoukkue

Miehet - harraste

Naiset - harraste

Tytöt 2005-07

Pojat 2008-09

Pojat 2010-11

Tytöt 2009-12

Pojat 2012-13

Pojat 2014-15 ja Tytöt 2013-15

Pojat ja tytöt 2016 (alkaa toukokuussa)

Lisätietoja