Jokelan Kisa on perustettu vuonna 1931. Alunperin lajeina ovat olleet yleisurheilu, voimistelu ja hiihto sekä myöhemmin nyrkkeily, painonnosto ja pesäpallo (kts. Historiaa). Nykyisin seurassa on neljä aktiivista jaosta: jalkapallo, salibandy, sulkapallo ja lentopallo. Seuralla on yhteensä noin 450 jäsentä.


Jokelan Kisan tavoitteena on olla yksi alueensa merkittävimpiä lasten ja nuorten liikuttajia tarjoten matalan kynnyksen harrastus- ja kilpaurheilutoimintaa edullisesti.

Panostamme laadukkaaseen valmennukseen, aktiiviseen viestintään, vanhempien integroimiseen osaksi joukkueiden toimintaa sekä seuran ja joukkueiden vahvan talouden ylläpitoon ja kehittämiseen.

Tarjoamme yhteisöllistä ja perheet huomioonottavaa urheilutoimintaa, jossa päiväkodit ja koulut ovat olennaiset yhteistyökumppanit vanhempien ohella.

Lisätietoja seuran strategiasta löydät täältä.

Tutustu sivuihimme, katso yhteystiedot, ota yhteyttä ja lähde mukaan nauttimaan mahtavista harrastuksista! Uusia salibandyryhmiä käynnistyy!

Jokelan Kisa käynnistää uuden salibandyjoukkueen 2014-15 syntyneille pojille.

Poikien joukkueen harjoitukset alkavat perjantaina 2.10. klo 17:00 - 18:00

Joukkueen kuukausimaksu on 15e / kk, minkä lisäksi tulee seuran jäsenmaksu.

Mukaan pääset ilmoittautumalla sähköpostilla etukäteen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

2008-09 tyttöjen säbä käynnistyy maanantaina!

Tyttöjen säbä on toiminut jo useamman vuoden, kerran viikossa harrastaen. Kausi alkaa ensi maanantaina 14.9.2020 kun ensimmäiset harjoitukset pidetään Pertun koululla klo 19:00 - 20:00.

Mikäli haluat mukaan, ilmoittaudu etukäteen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja