Jokelan Kisa on perustettu vuonna 1931. Alunperin lajeina ovat olleet yleisurheilu, voimistelu ja hiihto sekä myöhemmin nyrkkeily, painonnosto ja pesäpallo (kts. Historiaa). Nykyisin seurassa on neljä aktiivista jaosta: jalkapallo, salibandy, sulkapallo ja lentopallo. Seuralla on yhteensä noin 450 jäsentä.


Jokelan Kisan tavoitteena on olla yksi alueensa merkittävimpiä lasten ja nuorten liikuttajia tarjoten matalan kynnyksen harrastus- ja kilpaurheilutoimintaa edullisesti.

Panostamme laadukkaaseen valmennukseen, aktiiviseen viestintään, vanhempien integroimiseen osaksi joukkueiden toimintaa sekä seuran ja joukkueiden vahvan talouden ylläpitoon ja kehittämiseen.

Tarjoamme yhteisöllistä ja perheet huomioonottavaa urheilutoimintaa, jossa päiväkodit ja koulut ovat olennaiset yhteistyökumppanit vanhempien ohella.

Lisätietoja seuran strategiasta löydät täältä.

Tutustu sivuihimme, katso yhteystiedot, ota yhteyttä ja lähde mukaan nauttimaan mahtavista harrastuksista! Salibandykausi käynnistymässä

Jokelan Kisan salibandyjoukkueiden harjoittelu on jo alkanut


Salibandykauden alku lähestyy kovaa vauhtia, tänä vuonna startataan aiemmin kuin koskaan ennen. Osa joukkueista on aloittanut jo harjoituksensa ja syytä onkin, FBA-alueleiri pidetään jo 9.8. jossa on mukana 4 JoKin 07-08 poikaa. Lisäksi syksyn ensimmäinen turnaus TFT, pelataan jo elokuun puolivälissä, Tuolla mukana on 08-09 pojat ja muutama 07- ja 10-syntynyt.


04-07 pojat aloittivat harjoittelunsa eilen 23.7. torstaina, mukana ryhmässä on 16 + 2 poikaa joiden tarkoitus on pelata 05-poikien ylempää haastajasarjaa. Joukkueen toiminnasta paistaa innostuneisuus ja odottava fiilis tulevaa kautta kohtaan. Muutama lisäpelaaja mahtuu vielä laadukkaaseen joukkoon mukaan. Jos olet kiinnostunut kehittymään ja haluat pelata mukavassa seurassa, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

08-09 pojat aloittivat myös harjoittelunsa tällä viikolla, tiukkojen harjoitusten jälkeen pelimiehet suuntasivat yhdessä vielä uimaan, tästä videota JoKin FB-sivuilla. Joukkue keskittyykin jo kovalla vauhdilla lähestyvään TFT - turnaukseen, joka pelataan jo elokuun puolivälissä. Motivoituneessa ryhmässä on tällä hetkellä 35 pelaajaa, toki muutama mahtuu vielä lisääkin. Mikäli olet kiinnostunut hyppäämään mukaan, ota yhteyttä joukkueenjohtajiin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lopulliset sarjaanilmoittautumiset päätetään elokuun puolessa välissä, mutta 2-3 joukkuetta ilmoitetaan -08 ja -09 sarjoihin.

10-11 pojat sekä 12-13 pojat aloittavat harjoittelunsa koulujen alkaessa, mikäli olet kiinnostunut lähtemään mukaan harjoittelemaan ja pelaamaan, ota yhteys joukkueenjohtajiin:

10-11 pojat: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

12-13 pojat: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisäksi 2014-15 poikien joukkue perustetaan syyskuussa ja tyttöjen harrasteryhmä jatkaa myös toimintaansa syyskuun alusta alkaen. Jos olet kiinnostunut näistä, ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

HOX! JoKin säbäleiri 2007-2013 syntyneille lapsille pidetään 10.8. - 11.8. ma-ti juuri ennen koulujen alkua. Kahden päivän leiri (klo 9-15 molempina päivinä) kustantaa vain 55e. Ilmoittaudu mukaan täältä: https://jokelankisa.myclub.fi/flow/events/public

Kaikkien joukkueiden syyskauden (alkaen 12.8.) harjoitusajat löytyvät joukkueiden omilta sivuilta.

Lisätietoja