Seura on perustettu vuonna 1931. Alunperin lajeina on ollut yleisurheilu, voimistelu ja hiihto sekä hieman myöhemmin lisäksi nyrkkeily, painonnosto ja pesäpallo (kts Historiaa). Nykyisin seurassa on neljä jaosta: hiihto, jalkapallo, salibandy ja sulkapallo. Seuralla on noin 550 jäsentä.


Lähde nyt rohkeasti mukaan liikkumaan. Jokelan Kisa tarjoaa jalkapalloa, salibandya, sulkapalloa, lentopalloa ja pöytätennistä kaiken ikäisille ja kuntoisille. Lisäksi hiihto kuuluu lajeihimme. Tutustu sivuihimme, katso yhteystiedot, ota yhteyttä ja lähde mukaan nauttimaan mahtavista harrastuksista.Jokelan Kisaan haetaan 2004-05 syntyneitä salibandypelaajia

JoKin salibandyjaos etsii 2004 - 05 syntyneitä poikia joukkueeseensa!

Tarkoituksena on ilmoittaa poikien joukkue joko 2004- tai 2005- syntyneiden sarjaan. Riippuen tietysti siitä kuinka paljon ja minkäikäisiä joukkueeseen lähtee mukaan. Mikäli joukkue ilmoitetaan B-poikiin, mukaan voidaan ottaa tietysti myös 2003 - syntyneitä poikia.

Jokissa pelaa tällä hetkellä kahdeksan 2005 - syntynyttä poikaa, joiden ympärille joukkuetta kasaamme. Harjoitukset tulisivat olemaan kaksi kertaa viikossa, lisäksi motivoituneille olisi mahdollisuus pelata / harjoitella myös JoKin miesten joukkueessa (m5div.).

Kausimaksut Jokissa määräytyvät joukkueen oman budjetin mukaan, yleensä maksujen suuruus on salibandyssä n. 20-40e / kk. Tämän määrittää joukkueenjohto ja vanhempainilta. Joukkueen valmennuksesta vastaa seuran valmennuspäällikkö Janne Juntto.

JoKin toimintafilosofiaa

Meillä harjoituksiin tullaan, koska pelaajat haluavat tulla kehittymään ja nauttimaan harjoittelusta sekä pelaamisesta. Harjoittelu painottuu vahvasti pelinomaisuuteen, drillejä emme juuri pyöritä. Teemme kaiken toimintamme niin hyvin kuin pystymme, haluamme kehittyä, voittaa pelejä ja teemme sen yhdessä. Meillä pelaa kaikki. Pelitapamme perustuu position playn ajatuksiin, sekä pelaajien päätöksenteon kehittämiseen ja nopeuttamiseen.

Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen tai sinulla on kysyttävää asiasta 

Ole yhteydessä 31.5.2020 mennessä Janneen 040-7635166 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Aloitamme harjoittelun heti kun nykyinen tilanne sen sallii.

 

Lisätietoja