Jokelan Kisa on perustettu vuonna 1931. Alunperin lajeina ovat olleet yleisurheilu, voimistelu ja hiihto sekä myöhemmin nyrkkeily, painonnosto ja pesäpallo (kts. Historiaa). Nykyisin seurassa on neljä aktiivista jaosta: jalkapallo, salibandy, sulkapallo ja lentopallo. Seuralla on yhteensä noin 450 jäsentä.


Jokelan Kisan tavoitteena on olla yksi alueensa merkittävimpiä lasten ja nuorten liikuttajia tarjoten matalan kynnyksen harrastus- ja kilpaurheilutoimintaa edullisesti.

Panostamme laadukkaaseen valmennukseen, aktiiviseen viestintään, vanhempien integroimiseen osaksi joukkueiden toimintaa sekä seuran ja joukkueiden vahvan talouden ylläpitoon ja kehittämiseen.

Tarjoamme yhteisöllistä ja perheet huomioonottavaa urheilutoimintaa, jossa päiväkodit ja koulut ovat olennaiset yhteistyökumppanit vanhempien ohella.

Lisätietoja seuran strategiasta löydät täältä.

Tutustu sivuihimme, katso yhteystiedot, ota yhteyttä ja lähde mukaan nauttimaan mahtavista harrastuksista! Kesäleirit 2020 ilmoittaudu mukaan!

Jokelan Kisa järjestää kesällä 2020 3 kesäleiriä, ilmoittautuminen on nyt auki!

Leirit on tarkoitettu 2007 - 2013 syntyneille lapsille

ilmoittautuminen: https://jokelankisa.myclub.fi/flow/events/public

Leirit 1. ja 2. järjestetään heti koulujen loma alkaessa, maanantaista - torstaihin.

Leiri 1. 1.6. - 4.6. ja leiri 2. 8.6. - 11.6.

Kesäkuun leirit pidetään Jokelan Tekonurmella joka päivä klo 9:00 - 15:00, paikalla voi olla valvotusti klo 8:30 - 15:30

Kesäkuun leireillä pääpaino on jalkapallossa, pelaamme, kisailemme ja leikimme vahvasti jalkapallon ympärillä, mutta harjoittelemme ja opettelemme myös muita taitoja.

Vastuuvetäjän leireillä toimii Jokelan Kisan valmennuspäällikkö, apuohjaajina nuoria kesätyöntekijöitämme

4 leiripäivän hinta on 90e, sisältäen ohjauksen ja maittavan lounaan, sekä leiripaidan.

Mukaan otetaan 35 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

OP uusimaa on myös tukemassa kesäleiritoimintaamme!

3.kesäleiri pidetään juuri ennen koulujen alkua 10.8. - 11.8. Jokelan koulukeskuksella, tällöin pääpaino on salibandyssä.

2 päivän leiri maksaa 55e

Lisätietoja