Seura on perustettu vuonna 1931. Alunperin lajeina on ollut yleisurheilu, voimistelu ja hiihto sekä hieman myöhemmin lisäksi nyrkkeily, painonnosto ja pesäpallo (kts Historiaa). Nykyisin seurassa on neljä jaosta: hiihto, jalkapallo, salibandy ja sulkapallo. Seuralla on noin 550 jäsentä.


Lähde nyt rohkeasti mukaan liikkumaan. Jokelan Kisa tarjoaa jalkapalloa, salibandya, sulkapalloa, lentopalloa ja pöytätennistä kaiken ikäisille ja kuntoisille. Lisäksi hiihto kuuluu lajeihimme. Tutustu sivuihimme, katso yhteystiedot, ota yhteyttä ja lähde mukaan nauttimaan mahtavista harrastuksista.Kesäleirit 2020 ilmoittaudu mukaan!

Jokelan Kisa järjestää kesällä 2020 3 kesäleiriä, ilmoittautuminen on nyt auki!

Leirit on tarkoitettu 2007 - 2013 syntyneille lapsille

ilmoittautuminen: https://jokelankisa.myclub.fi/flow/events/public

Leirit 1. ja 2. järjestetään heti koulujen loma alkaessa, maanantaista - torstaihin.

Leiri 1. 1.6. - 4.6. ja leiri 2. 8.6. - 11.6.

Kesäkuun leirit pidetään Jokelan Tekonurmella joka päivä klo 9:00 - 15:00, paikalla voi olla valvotusti klo 8:30 - 15:30

Kesäkuun leireillä pääpaino on jalkapallossa, pelaamme, kisailemme ja leikimme vahvasti jalkapallon ympärillä, mutta harjoittelemme ja opettelemme myös muita taitoja.

Vastuuvetäjän leireillä toimii Jokelan Kisan valmennuspäällikkö, apuohjaajina nuoria kesätyöntekijöitämme

4 leiripäivän hinta on 90e, sisältäen ohjauksen ja maittavan lounaan, sekä leiripaidan.

Mukaan otetaan 35 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

3.kesäleiri pidetään juuri ennen koulujen alkua 10.8. - 11.8. Jokelan koulukeskuksella, tällöin pääpaino on salibandyssä.

2 päivän leiri maksaa 55e

Lisätietoja