Jokelan Kisa on perustettu vuonna 1931. Alunperin lajeina ovat olleet yleisurheilu, voimistelu ja hiihto sekä myöhemmin nyrkkeily, painonnosto ja pesäpallo (kts. Historiaa). Nykyisin seurassa on neljä aktiivista jaosta: jalkapallo, salibandy, sulkapallo ja lentopallo. Seuralla on yhteensä noin 450 jäsentä.


Jokelan Kisan tavoitteena on olla yksi alueensa merkittävimpiä lasten ja nuorten liikuttajia tarjoten matalan kynnyksen harrastus- ja kilpaurheilutoimintaa edullisesti.

Panostamme laadukkaaseen valmennukseen, aktiiviseen viestintään, vanhempien integroimiseen osaksi joukkueiden toimintaa sekä seuran ja joukkueiden vahvan talouden ylläpitoon ja kehittämiseen.

Tarjoamme yhteisöllistä ja perheet huomioonottavaa urheilutoimintaa, jossa päiväkodit ja koulut ovat olennaiset yhteistyökumppanit vanhempien ohella.

Lisätietoja seuran strategiasta löydät täältä.

Tutustu sivuihimme, katso yhteystiedot, ota yhteyttä ja lähde mukaan nauttimaan mahtavista harrastuksista! Alakoulujen säbäturnauksessa vilinää ja vilskettä!

Jokelan alakoulujen salibandyturnaukset keräsivät noin 200 lasta pelaamaan ja nauttimaan liikunnasta.

 

Jokelan Kisa järjesti jo kolmatta vuotta peräkkäin Jokelan alueen alakouluille salibandyturnauksen, mukaan ilmoittautui tänä vuonna 34 joukkuetta ja noin 200 lasta. Turnaus pelattiin kolmena eri päivänä Jokelan koulukeskuksella, runsaslukuisen yleisön kannustaessa.

Tiistaina pelattiin 5.-6.luokkien mestaruudesta tyttöjen sarjassa ja poikien sarjassa. Tyttöjen sarjaan ilmoittautui 4 joukkuetta, joista finaaliin tiensä pelasivat Team Pena ja Sienilapset. Finaali päättyi Sienilasten voittoon ja pokaali matkasi Lepolan koululle.

Poikien sarjassa pelit olivat totutusti kova vauhtisia ja maaleja syntyi runsaasti, joukkueita mukana oli 8. Poikien finaalissa kohtasivat Jee sukset ja Kolsan 6.lk. Finaali päättyi talvea odottelevan hiihtoporukan voittoon 17-0! Lepolan voittoisa poikaporukka voitti turnauksen näytöstyyliin maalierolla 101-10. Harjoittelu tuottaa tulosta.

Keskiviikkona pelattiin koulukeskuksella 3.-4.luokkien sarjat, tytöissä ja pojissa. Tyttöjen sarjassa joukkueita oli mukana 7, poikien sarjassa 8. Tyttöjen jatkopelit olivat täynnä draamaa, kun neljästä jatkopelistä kaksi ratkesi vasta rankkarikisassa. Tyttöjen sarjassa kolmannelle sijalle ylsi Superpossut Lepolasta. Finaaliin itsensä pelasivat Gary kosonen ja Vsco Girls, joiden tiukka peli ratkesi rankkareilla Pertun Vsco Grilsin eduksi 2-3.

Poikien sarjassa 7 joukkuetta pelasivat erittäin tasaisen turnauksen, yksi oli aika lailla omaa luokkaansa. Poikien pronssipelissä pelasi vastakkain kaksi Pertun joukkuetta, joista kolmannelle sijalle ylsi Mc Pipsapossut. Finaalissa Lepolan ryppyiset makkarat antoivat turnauksen kovimman haasteen turnauksen voittaneelle Kolsan 4.luokalle. Alkuun tiukka finaali päättyi lopulta 1-9.

Torstaina ilo ja hässäkkä olivat ylimmillään kun 1.-2.luokkien turnauksessa pelattiin 7 joukkueen sekasarja. Uteluita, kysymyksiä ja ihmettelyä oli niin paljon ettei kaikkeen kerennyt millään vastata, lapset tuntuivat olevan todella innoissaan turnauksesta. Väljä otteluaikataulu antoi tilaa myös omatoimiselle pelailulle ja siihen virtaa tuntui riittävän. Pelaaminen oli innokkaan ja iloisen näköistä, finaaliin nuorimpien sarjassa itsensä pelasivat Mc Kobrat ja Säbäarmeija, molemmat Lepolasta. Mc Kobrat jyräsivät tasaisuudellaan komeaan 4-1 voittoon.

Loppujen lopuksi suuret kiitokset Jokelan Kisan puolesta kouluille ja etenkin yläkoulun aktiivisille nuorille, jotka toimivat tuomareina peleissä. Takana on kolme päivää todellista urheilun juhlaa. Lepolan koulu oli tänä vuonna hurjassa iskussa, viidestä pokaalista, kolme Lepolaan, yksi Perttuun ja yksi Kolsaan.

Salibandyn riemujuhla jatkuu Jokelassa, tulevana sunnuntaina 13.10. Jokelassa pelataan 08-poikien ylempää haastajasarjaa. Kisan pojat pelaavat klo 10:00 ja 13:00 Jokelan koulukeskuksella, tervetuloa kannustamaan! Vapaa pääsy, kahviokin on.

Lisätietoja