Seura on perustettu vuonna 1931. Alunperin lajeina on ollut yleisurheilu, voimistelu ja hiihto sekä hieman myöhemmin lisäksi nyrkkeily, painonnosto ja pesäpallo (kts Historiaa). Nykyisin seurassa on neljä jaosta: hiihto, jalkapallo, salibandy ja sulkapallo. Seuralla on noin 550 jäsentä.


Lähde nyt rohkeasti mukaan liikkumaan. Jokelan Kisa tarjoaa jalkapalloa, salibandya, sulkapalloa, lentopalloa ja pöytätennistä kaiken ikäisille ja kuntoisille. Lisäksi hiihto kuuluu lajeihimme. Tutustu sivuihimme, katso yhteystiedot, ota yhteyttä ja lähde mukaan nauttimaan mahtavista harrastuksista.Elokuussa säbäleiri!

Ilmoittaudu mukaan syksyn hauskimmalle leirille!

Elokuussa 5.-7.8. (ma-ke) juuri ennen koulujen alkua, Jokelan Kisa järjestää Säbäleirin 7-13 vuotiaille lapsille (2006-12 syntyneet)! 

Leiri järjestetään Jokelan koulukeskuksella ja sen lähimaastossa. Leirillä liikutaan monipuolisesti, niin sisällä kuin ulkonakin, useita lajeja pelaten. Mukaan voi tulla niin aloittelijat kuin ammattilaisetkin.

Syksyn hauskimmalle leirille otetaan mukaan 30 nopeinta ilmoittautunutta, ilmoittautumaan pääset tästä 

Leiri pidetään siis kolmena päivänä klo 9-15:00 ja paikalla voi olla 8:30 - 15:30. Leirin hintaan kuuluu leiripaita, lounas ja rutkasti mukavaa tekemistä. Hinta on vain 68e 3 päivältä

Tervetuloa mukaan!

 

Lisätietoja