Jokelan Kisa on perustettu vuonna 1931. Alunperin lajeina ovat olleet yleisurheilu, voimistelu ja hiihto sekä myöhemmin nyrkkeily, painonnosto ja pesäpallo (kts. Historiaa). Nykyisin seurassa on neljä aktiivista jaosta: jalkapallo, salibandy, sulkapallo ja lentopallo. Seuralla on yhteensä noin 450 jäsentä.


Jokelan Kisan tavoitteena on olla yksi alueensa merkittävimpiä lasten ja nuorten liikuttajia tarjoten matalan kynnyksen harrastus- ja kilpaurheilutoimintaa edullisesti.

Panostamme laadukkaaseen valmennukseen, aktiiviseen viestintään, vanhempien integroimiseen osaksi joukkueiden toimintaa sekä seuran ja joukkueiden vahvan talouden ylläpitoon ja kehittämiseen.

Tarjoamme yhteisöllistä ja perheet huomioonottavaa urheilutoimintaa, jossa päiväkodit ja koulut ovat olennaiset yhteistyökumppanit vanhempien ohella.

Lisätietoja seuran strategiasta löydät täältä.

Tutustu sivuihimme, katso yhteystiedot, ota yhteyttä ja lähde mukaan nauttimaan mahtavista harrastuksista! Elokuussa säbäleiri!

Ilmoittaudu mukaan syksyn hauskimmalle leirille!

Elokuussa 5.-7.8. (ma-ke) juuri ennen koulujen alkua, Jokelan Kisa järjestää Säbäleirin 7-13 vuotiaille lapsille (2006-12 syntyneet)! 

Leiri järjestetään Jokelan koulukeskuksella ja sen lähimaastossa. Leirillä liikutaan monipuolisesti, niin sisällä kuin ulkonakin, useita lajeja pelaten. Mukaan voi tulla niin aloittelijat kuin ammattilaisetkin.

Syksyn hauskimmalle leirille otetaan mukaan 30 nopeinta ilmoittautunutta, ilmoittautumaan pääset tästä 

Leiri pidetään siis kolmena päivänä klo 9-15:00 ja paikalla voi olla 8:30 - 15:30. Leirin hintaan kuuluu leiripaita, lounas ja rutkasti mukavaa tekemistä. Hinta on vain 68e 3 päivältä

Tervetuloa mukaan!

 

Lisätietoja