Jokelan Kisa on perustettu vuonna 1931. Alunperin lajeina ovat olleet yleisurheilu, voimistelu ja hiihto sekä myöhemmin nyrkkeily, painonnosto ja pesäpallo (kts. Historiaa). Nykyisin seurassa on neljä aktiivista jaosta: jalkapallo, salibandy, sulkapallo ja lentopallo. Seuralla on yhteensä noin 450 jäsentä.


Jokelan Kisan tavoitteena on olla yksi alueensa merkittävimpiä lasten ja nuorten liikuttajia tarjoten matalan kynnyksen harrastus- ja kilpaurheilutoimintaa edullisesti.

Panostamme laadukkaaseen valmennukseen, aktiiviseen viestintään, vanhempien integroimiseen osaksi joukkueiden toimintaa sekä seuran ja joukkueiden vahvan talouden ylläpitoon ja kehittämiseen.

Tarjoamme yhteisöllistä ja perheet huomioonottavaa urheilutoimintaa, jossa päiväkodit ja koulut ovat olennaiset yhteistyökumppanit vanhempien ohella.

Lisätietoja seuran strategiasta löydät täältä.

Tutustu sivuihimme, katso yhteystiedot, ota yhteyttä ja lähde mukaan nauttimaan mahtavista harrastuksista! 2014-15 synt pojat ja 2012-13 synt tytöt kokeilemaan jalkaoallia

2014-15 syntyneet pojat ja 2012-14 syntyneet tytöt! 
 
Pidämme ikäryhmälle tutustumisharjoitukset jalkapalloon kerran viikossa, perjantaisin klo 17:30 – 18:30 Jokelan Tekonurmella. Harjoitukset pidetään 17.5., 24.5., 31.5. ja 7.6.
 
Toimintaa jatketaan kesätauon jälkeen elokuussa
Ilmoittaudu mukaan Jokelan Kisan Valmennuspäällikölle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
Tutustuminen on täysin ilmaista, mukaan tarvitset reipasta mieltä, juomapullon, jalkapalloon sopivat kengät ja säärisuojat.

Lisätietoja