Seura on perustettu vuonna 1931. Alunperin lajeina on ollut yleisurheilu, voimistelu ja hiihto sekä hieman myöhemmin lisäksi nyrkkeily, painonnosto ja pesäpallo (kts Historiaa). Nykyisin seurassa on neljä jaosta: hiihto, jalkapallo, salibandy ja sulkapallo. Seuralla on noin 550 jäsentä.


Lähde nyt rohkeasti mukaan liikkumaan. Jokelan Kisa tarjoaa jalkapalloa, salibandya, sulkapalloa, lentopalloa ja pöytätennistä kaiken ikäisille ja kuntoisille. Lisäksi hiihto kuuluu lajeihimme. Tutustu sivuihimme, katso yhteystiedot, ota yhteyttä ja lähde mukaan nauttimaan mahtavista harrastuksista.Jäsen- ja toimintamaksu 2019

Jokelan Kisa ry jäsenmaksu

Vuonna 2019 seuran jäsenmaksut ovat seuraavat:

  • lapset (alle 15v) ja 60v täyttäneet: 17,5€
  • aikuiset 27,5€

Jäsenmaksun maksavat pelaajat sekä joukkueen toimihenkilöistä joukkueenjohtajat ja valmentajat sekä suositeltavaa myös huoltajat ja taloudenhoitajat.

Jäsenmaksu avattuna


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Jalkapallo- ja salibandyjaoksen toimintamaksu

Vuonna 2019 jalkapallo- ja salibandyjaoksen toimintamaksu päätetään tammikuun loppuun mennssä. 2018 se oli 50€/pelaaja. Huom! Siis maksetaan vain kertaalleen vaikka harrastaisi molempia lajeja.

Kesken kauden tulleet uudet pelaajat ja alkuvuonna lopettavat pelaajat
Toimintamaksun suuruus on puolet (50%) pelaajilta jotka aloittavat 1.9 jälkeen.
Samoin pelaajalle joka lopettaa seurassa toimintamaksun eräpäivän jälkeen mutta ennen 31.3, palautetaan puolet (50%) maksetusta toimintamaksusta.
Jäsenmaksu peritään täysimääräisenä.

Toimintamaksulla katetaan mm:

- Koulutukset (isoimmat valmentaja- ja jojokoulutukset), 1960€

- Taitokilpailut ja palkinnot, 700€

- Harjoitusvälineitä ja huoltokopin vuokrakulut, 1120€

- Valmennuspäällikön palkkakuluja, 18 000€

 


Maksaminen

Jäsenmaksu laskutetaan MyClubin kautta tammikuun aikana, eräpäivä 30.1.2019 ja toimintamaksu laskutetaan MyClubin kautta helmikuun aikana, eräpäivä 28.2.2019.

Kauden aikana uusien pelaajien osalta ao. maksut tulevat maksuun noin parin viikon kuluessa liittymisestä seuraan.

 

Lisätietoja