Jokelan Kisa on perustettu vuonna 1931. Alunperin lajeina ovat olleet yleisurheilu, voimistelu ja hiihto sekä myöhemmin nyrkkeily, painonnosto ja pesäpallo (kts. Historiaa). Nykyisin seurassa on neljä aktiivista jaosta: jalkapallo, salibandy, sulkapallo ja lentopallo. Seuralla on yhteensä noin 450 jäsentä.


Jokelan Kisan tavoitteena on olla yksi alueensa merkittävimpiä lasten ja nuorten liikuttajia tarjoten matalan kynnyksen harrastus- ja kilpaurheilutoimintaa edullisesti.

Panostamme laadukkaaseen valmennukseen, aktiiviseen viestintään, vanhempien integroimiseen osaksi joukkueiden toimintaa sekä seuran ja joukkueiden vahvan talouden ylläpitoon ja kehittämiseen.

Tarjoamme yhteisöllistä ja perheet huomioonottavaa urheilutoimintaa, jossa päiväkodit ja koulut ovat olennaiset yhteistyökumppanit vanhempien ohella.

Lisätietoja seuran strategiasta löydät täältä.

Tutustu sivuihimme, katso yhteystiedot, ota yhteyttä ja lähde mukaan nauttimaan mahtavista harrastuksista! Taitotapahtuma (taitokilpailu) 25.9 klo 9.30-12.00

Jokelan Kisa järjestämä taitotapahtuma on Sunnuntaina 25.9 klo 9.30-12.00. Se on tarkoitettu kaikille F8 - C15 –vuotiaille (08-01 syntyneet).

Taitotapahtumassa ei kilpailla muita vastaan, kyse on taitotason mittarista. Jokaisen ajat laitetaan ylös ja niitä voi verrata seuraavan kerran aikoihin.

Kaikki rohkeasti mukaan!!!!

Kilpailussa pronssi, hopea ja kultamerkin saavuttaneet voivat lähteä piirin kisoihin (seuran ilmoittamana). Vuoden 2016 piirin taitokilpailut järjestetään Laaksolahden jalkapallohallissa vuonna 2001-2008 syntyneille tytöille ja pojille. Ajankohta on 2.-6.11.2016.

Taitokilpailun säännöt ym. : https://www.palloliitto.fi/uusimaa/pelaajakehitys/taitokilpailut

 

Lisätietoja