Jokelan Kisa on perustettu vuonna 1931. Alunperin lajeina ovat olleet yleisurheilu, voimistelu ja hiihto sekä myöhemmin nyrkkeily, painonnosto ja pesäpallo (kts. Historiaa). Nykyisin seurassa on neljä aktiivista jaosta: jalkapallo, salibandy, sulkapallo ja lentopallo. Seuralla on yhteensä noin 450 jäsentä.


Jokelan Kisan tavoitteena on olla yksi alueensa merkittävimpiä lasten ja nuorten liikuttajia tarjoten matalan kynnyksen harrastus- ja kilpaurheilutoimintaa edullisesti.

Panostamme laadukkaaseen valmennukseen, aktiiviseen viestintään, vanhempien integroimiseen osaksi joukkueiden toimintaa sekä seuran ja joukkueiden vahvan talouden ylläpitoon ja kehittämiseen.

Tarjoamme yhteisöllistä ja perheet huomioonottavaa urheilutoimintaa, jossa päiväkodit ja koulut ovat olennaiset yhteistyökumppanit vanhempien ohella.

Lisätietoja seuran strategiasta löydät täältä.

Tutustu sivuihimme, katso yhteystiedot, ota yhteyttä ja lähde mukaan nauttimaan mahtavista harrastuksista! Ylimääräinen vuosikokous 19.4.2016

Jokelan Kisa ry:n ylimääräinen vuosikokous, tilinpäätöksen käsittely (edellisessä kokouksessa tilintarkastajan lausunto ollut vielä käytettävissä).

Jokelan Kisa ry
VUOSIKOKOUS - jatko


AIKA JA PAIKKA  19.4.2016 klo 19.00 Kisan maja

1 KOKOUKSEN AVAUS

2 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

3 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN

4 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN
Valitaan kokoukselle
a) puheenjohtaja
b) sihteeri
c) pöytäkirjan tarkistajat

5 TILINPÄÄTÖKSEN 2015 JA TILINTARKASTAJAN LAUSUNNON KUULEMINEN

6 TILINPÄÄTÖKSEN 2015 VAHVISTAMINEN JA VASTUUVAPAUDEN MYÖNTÄMINEN
HALLITUKSELLE

7 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN 

Lisätietoja