Jokelan Kisa on perustettu vuonna 1931. Alunperin lajeina ovat olleet yleisurheilu, voimistelu ja hiihto sekä myöhemmin nyrkkeily, painonnosto ja pesäpallo (kts. Historiaa). Nykyisin seurassa on neljä aktiivista jaosta: jalkapallo, salibandy, sulkapallo ja lentopallo. Seuralla on yhteensä noin 450 jäsentä.


Jokelan Kisan tavoitteena on olla yksi alueensa merkittävimpiä lasten ja nuorten liikuttajia tarjoten matalan kynnyksen harrastus- ja kilpaurheilutoimintaa edullisesti.

Panostamme laadukkaaseen valmennukseen, aktiiviseen viestintään, vanhempien integroimiseen osaksi joukkueiden toimintaa sekä seuran ja joukkueiden vahvan talouden ylläpitoon ja kehittämiseen.

Tarjoamme yhteisöllistä ja perheet huomioonottavaa urheilutoimintaa, jossa päiväkodit ja koulut ovat olennaiset yhteistyökumppanit vanhempien ohella.

Lisätietoja seuran strategiasta löydät täältä.

Tutustu sivuihimme, katso yhteystiedot, ota yhteyttä ja lähde mukaan nauttimaan mahtavista harrastuksista! PJ terveiset: Hyvää alkanutta vuotta 2016!

Vuosi on jo pitkällä ja olemme menossa kohti kevättä. Ennen kevättä ja kesää nautitaan kuitenkin talvisista liikuntalajeista kun nyt viimein saimme lunta ja pakkasta niin, että hiihto, luistelu ja muut talvilajit onnistuu luonnonolosuhteissa. 


Jokelan Kisan vuosi 2015 oli selkeä kasvun vuosi. Harrastajamäärät kasvoivat yli 20% vuodesta 2014. Jokelan Kisan harrastajamäärä vuoden 2015 lopulla oli 550. Suuri osuus kasvusta tulee salibandystä kun 90-100 salibandyharrastajaa siirtyi Blackbirdsistä  Jokelan Kisaan, mutta kasvua oli muissakin lajeissa. Esim. jalkapallossa kasvu oli noin 10%.


Jokelan Kisalla tulee tänä vuonna täyteen 85 toimintavuotta. Voimme todella hyvällä syyllä sanoa, että olemme perinteikäs seura! Toiminta on tietenkin muuttunut matkan varrella, mutta niin pitääkin. Haluamme vastata kunkin aikakauden kysyntään ja saada siten mahdollisimman paljon ennen kaikkea jokelalaisia liikkumaan. Toki seurassamme on nykyisin harrastajia myös naapurikunnistamme. Teemme myös yhteistyötä esimerkiksi Rajamäen ja Hyvinkään kanssa jalkapallossa yhteisjoukkueita muodostamalla. Näin varmistamme eri ikäryhmissä palajaamäärien riittävyyden ja sarjoihin osallistumisen. Yhteisjoukkueet ovat myös mahdollisuus harrastajilla laajentaa verkostoja.


Toimimme edelleen matalan kynnyksen toiminta-ajatuksella. Haluamme pitää liikkumisen ja harrastamisen niin helposti aloitettavana kuin mahdollista. Haluamme myös tarjota harrastajille monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja näin mahdollistaa esimerkiksi nuorille sopivan oman lajin löytymisen ajan kuluessa. Yhdellä seuran jäsenmaksulla voi harrastaa useampia lajeja. Myös lajikohtaiset kustannukset pyrimme pitämään niin alhaisina, kuin se toiminnan kannalta on mahdollista.


Näin suuren harrastajamäärän hallinnointi vaatii myös hallinnon hyvää toimivuutta. Uudessa hallituksessa toimii allekirjoittaneen lisäksi varapuheenjohtajana Esa Lilja, taloudenhoitajana Jari Kuusrainen ja sihteerinä Jani Tuomi. Muut varsinaiset hallituksen jäsenet ovat Jami Virta, Raine Lahti, Tuomo Ropponen ja Jouko Laiho. Hallitus kokoontuu noin 4-5 kertaa vuodessa, mutta tarvittaessa useamminkin.


Haluan toivottaa Jokelan Kisan harrastajille liikunnan iloa vuodelle 2016!


Niin ja ne, jotka eivät ole vielä harrastamassa Jokelan Kisassa, toivotan tervetulleeksi liikkumaan hienoon seuraan!

 


Terveisin

Jari Noppa, hallituksen puheenjohtaja

Lisätietoja