Jokelan Kisa on perustettu vuonna 1931. Alunperin lajeina ovat olleet yleisurheilu, voimistelu ja hiihto sekä myöhemmin nyrkkeily, painonnosto ja pesäpallo (kts. Historiaa). Nykyisin seurassa on neljä aktiivista jaosta: jalkapallo, salibandy, sulkapallo ja lentopallo. Seuralla on yhteensä noin 450 jäsentä.


Jokelan Kisan tavoitteena on olla yksi alueensa merkittävimpiä lasten ja nuorten liikuttajia tarjoten matalan kynnyksen harrastus- ja kilpaurheilutoimintaa edullisesti.

Panostamme laadukkaaseen valmennukseen, aktiiviseen viestintään, vanhempien integroimiseen osaksi joukkueiden toimintaa sekä seuran ja joukkueiden vahvan talouden ylläpitoon ja kehittämiseen.

Tarjoamme yhteisöllistä ja perheet huomioonottavaa urheilutoimintaa, jossa päiväkodit ja koulut ovat olennaiset yhteistyökumppanit vanhempien ohella.

Lisätietoja seuran strategiasta löydät täältä.

Tutustu sivuihimme, katso yhteystiedot, ota yhteyttä ja lähde mukaan nauttimaan mahtavista harrastuksista! Tuusulan palkitsi 2015 menestyneitä urheilijoita, JoKi P02 United ja Jouko Laiho palkittiin

Jokelan Kisa P02 United palkittiin Tuusulan vuoden 2015 parhaana joukkueena, Halosenniemessä Tuusulalaisten urheilijoiden palkitsemistilaisuudessa.Perustelut: 'Kansainvälisen Helsinki Cup -turnauksen voitto, pojat P02 sarjassa. Lisäksi useita muita kovatasoisia (kutsu) turnausten voittoja. Kauden 2015 aikana nousu Etelä-Länsi Liiga karsintoihin.'


Jokelan Kisa oli muutenkin edustettuna kun Jouko Laiho palkittiin menestyksestä Veteraanien hiihdon MM-kisoissa (MM viestikulta ja henk. kohtaisellla matkalla MM 6.)

Onnittelut P02 joukkueelle ja Joukolle!


Lue lisää Keski-Uusimaa lehdestä: Klikkaa tästä lehden juttuun

Lisätietoja